1 Ocak 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

1 Ocak 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu
İŞ: İsteklerinizle ilgili ısrarcı olacağınız bir gündesiniz. Doğal yapınızda var olan bu tarz, Mars tarafından da desteklenince iyice ketum oldunuz.
AŞK: İçinizdeki coşkuyu, öfkelendiğiniz konulara yönelik kullanmayın. Eşinizin size karşı olan düşkünlüğü arttı.
SAĞLIK: Midenizin bir hayli yorgun olduğunu unutmayın ve hafif bir rejim uygulamasına geçin. Bünyenizin ihtiyacı var.

1 Ocak 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu
İŞ: Karşıdan sizi yüzeysel inceleyenler, ortaya çıkardığınız performansta neler gizli olduğunu fark edemezler. Ancak, kendilerini ilgilendiren bir konuda şaşıracaklar.
AŞK: İnşa etmeye çalıştığınız sevda evinizde, duvarların kalınlığını arttırmak, biraz da partnerinizin elinde. 
SAĞLIK: Son günlerde göz sağlığınızı bir hayli ihmal ettiniz.Aşırı sulanma ve kaşınmalar yaşamanız bu yüzden. Bir hekime görünmelisiniz.

1 Ocak 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu
İŞ: İş yerinizdeki mutluluklarınız kaygılarınız; sizin için hepsi birer macera kaynağı. Kendinizi de hep başrol de görmeniz, en yakın arkadaşınızın bile tepkisini alıyor
AŞK: İlişkinizde ki zor anlarınızda sıkı sıkıya sarıldığınız, özgürlük paravanına partnerinizin pek inandığı yok. Gerçekten inandırıcı da değilsiniz.
SAĞLIK: Çok fazla kızdığınız olaylarda, konunun içinde iken tepkinizi yumuşak bir şekilde koyuyorsunuz. Daha sonra, yakınlarınıza aktarırken abartıyorsunuz.

1 Ocak 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu
İŞ: Yanınızda her zaman güven duyup, sırtınızı çekinmeden dayayabileceğiniz dostlar aramanıza rağmen, bunu göstermiyorsunuz.
AŞK: Satürn, yaşam sorunları karşısında mukavemetinizi arttırabilir. Onunla ilgili sizi rahatsız eden konular sizin lehinize gelişecek.
SAĞLIK: Hem yemek yapmayı, hem de yemeyi seviyorsunuz. Bu arada çevrenize de ikram etmeyi ihmal etmiyorsunuz.

1 Ocak 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
İŞ: İnsanların kolaylıkla kabullendiği güçlü ve etkileyici bir karizmanız var. Bu sizi her konuda, daha baştan avantajlı hale getiriyor. 
AŞK: Korumacı yapınız, bireyselliğinizin rol oynaması gereken yerlerde bile, size çevreci bir kişilik görünümü veriyor. 
SAĞLIK: Gizli öfkeleriniz su üstüne çıktığı zaman çekilmez oluyorsunuz. Kaprisli yapınız da olmasa her şey daha güzel olacak.

1 Ocak 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
İŞ: Yeni yıla iyi girmek sizin elinizde. Proje bazında olan ve harekete geçiremediğiniz düşünceleriniz için maddi destek bulacaksınız.
AŞK: Kendi yapınızın eksiksiz ve ideal mi olduğunuzu sanıyorsunuz. Bu nedenle sürekli onun kusurlarını araştırmayın. Dedektiflik size yakışmıyor. 
SAĞLIK: Dinginliğinizle övünmeniz yüzünden çevrenizdeki herkes size gıpta ile bakıyor. Sağlığınızı her anlamda koruyorsunuz.

1 Ocak 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu
İŞ: Sosyal bir toplumda yaşadığımızı ve sosyal bir disiplin içinde hayatın sürdürülmesi gerektiğini hiçbir zaman aklınızdan çıkarmıyorsunuz.
AŞK: Yeni tanışan terazi burçları; çevreniz tarafından ilgi ve gıpta ile izleniyorsunuz. Gizliliğe ödün vermemeniz nedeniyle bazı eleştirilere de kulak asmayın.
SAĞLIK: Gideceğiniz bir arkadaş toplantısında, sizin sevmediğiniz fakat sizinle direk ilgisi olmayan konu nedeniyle kafanızı meşgul etmeyin.

1 Ocak 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu
İŞ: Doğal mukavemetli yapınız olduğu için, bir çok konuda sanal motivasyonlara gerek duymuyorsunuz. Kendinize güveniniz sonsuz.
AŞK:İlişkinizde aksayan öyle çok durum var ki. Oturup olayları birlikte çözümlemelisiniz. Ortak bir payda bulacaksınız..
SAĞLIK: Duyu organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Sizin ihtiyacınız olan şeyin iyi bir dinlenme olduğunu unutmayın.

1 Ocak 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu
İŞ:Olaylar hız kazandıkça temponuz artış gözleniyor. Çevreniz bu durumdan oldukça memnun. Sizin ne düşündüğünüz önemli.
AŞK: Olayları algılama biçiminiz kendinize özgün. En büyük hatanız, duygu boyutlarında fazla hassas olmanız. Kendinizi net ifade etmelisiniz..
SAĞLIK: Yeme ve içme ile aranız öylesine iyi ki, farkında olmadan her geçen gün kilo almaya başladınız. İştahınızı dengelemelisiniz.

1 Ocak 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu
İŞ:Bugünlerde yapılacak çok fazla işiniz var.Yeniden yapılanmaya ihtiyacınız var. Oturup eski planlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz..
AŞK: Kişisel olaylarınıza ayrıntıcı bir şekilde yaklaşarak, ilişkinizin yönünü değiştiriyorsunuz. Onun sizi anlamasını sağlamalısınız..
SAĞLIK: Kendinizi huzursuz etmenin hiçbir anlamı yok. Olayları kendi haline bırakın ve sinirlerinizi yıpratmayın.

1 Ocak 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu
İŞ: İş yaşantınızda gizemli davranışlarınız bazı arkadaşlarınız tarafından yanlış yorumlanıyor. Kendinizi net ifade etmelisiniz.
AŞK:Aşka bakış açınız öylesine farklı ki. Bugünlerde yapacağınız tek şey, sevecen yapınızı ortaya çıkarmak olmalı..
SAĞLIK: Bugün kendinizi neşesiz hissediyor ve bunun sebebini başkalarına yüklüyorsunuz. İçsel sıkıntınızı yenmelisiniz.

1 Ocak 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu
İŞ: İş yaşantınızda yaşadığınız çelişkiler sizin kararsız tutumunuzdan ileri geliyor.Yaşamınıza daha ciddi bakmalısınız..
AŞK: Yaşamınızla ilgili değişimler sizi rahatsız etmemeli. Olayları kendi açınızdan değerlendirmekle hata yapıyorsunuz..
SAĞLIK: Her olayın arkasında farklı bir neden ararken, dengelerinizi bozdunuz. Her şeyi arkanıza atmanın yollarını öğrenin.