1 Ocak 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

1 Ocak 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, çevrenizle ilgili kuruntulu yapınızı ortaya çıkaracak düşünceler içinde olacaksınız.. Özellikle çalışma hayatınızdaki kişilere , daha istikrarlı davranmalısınız. Doğuştan lider bir yapınız var. Buyurgan tavırlarınız yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Yeteneklerinizi sizin kadar ustaca sergileyen çok az kişi bulunur unutmayın.

1 Ocak 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Güven duygusu içinde yaptığınız işlerde daha başarılı oluyorsunuz. Çalışma ortamında her türlü insanın olabileceğini unutmayın. Bugün, Ay'ın konumu aşk yaşantınızı olumlu etkiliyor. Birlikte finans konularınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı ayrıntıların üzerine daha farklı bir şekilde yaklaşacaksınız.

1 Ocak 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Değişen yaşam koşullarına çabuk ayak uyduran çok az kişi vardır. Bu farklı özelliğinizle çevrenizdeki herkesi şaşırtıyorsunuz.Bugün, bir çok telefon konuşmaları yapacaksınız. Özellikle partnerinizin istekleri sizin için ön planda olacağı için, birlikte ortak planlar içinde olacaksınız. Küçük kazlara dikkat temelisiniz..

1 Ocak 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Tutkulu ve çalışkan olmanıza rağmen, sert bir tutumla karşılaştığınız anda, yaptığınız işten hemen soğuyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Ay, Başak burcunda ilerliyor ve bugün, eski olaylarla ilgili geçmiş takıntılarınız ve detaylar kafanızı kurcalayacaktır. Alışkanlıklarınıza sığınmak vizyonunuzu daraltıyor.

1 Ocak 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzü çevrenize ispat etmek zorunda değilsiniz. Olayların ucu aşırıya kaçtığı zaman üzülen yine siz oluyorsunuz. Bugün, maddi kaygılarınızın sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevresel koşulların zaman içinde olumlu desteğini üzerinizde hissedebileceksiniz. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. 

1 Ocak 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Kolay olmayan hedefler seçiyorsunuz. Doğuştan örgütleme yeteneğinizi, akıllıca kullanacaksınız. Ay burcunuzda ilerliyor. Kendinize özgün tarzınız var ve detaylar karşısında hiçbir şekilde hata yapmak istemiyorsunuz.Bugün enerjinizde düşüklük olabilir. Uyku sisteminizin bozulmasına alışık değilsiniz.

1 Ocak 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Bulunduğunuz yere güzellik ve gözünüze hoş gelen kişileri belli etmeden çekmeniz sayesinde her geçen gün hayranlarınızın sayısını artması sizi farklı kılsa da, bir çok düşman kazanmanıza neden oluyor. Bel bölgenizin çok hassas olduğunu bilmenize rağmen giysilerinizi seçerken hiç dikkat etmiyorsunuz. Modadan uzaklaşmalısınız.

1 Ocak 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Duygularınızı sürekli baskı altında tutarak çevrenizi kontrol etmeye çalışmanız, sizi farkında olmadan bir hayli yoruyor.: Sevgiyi yaşama biçiminiz öylesine farklı ki.. Oysa yüreğinizin özgür kalmaya öylesine ihtiyacı var .

Bastırılmış duygular yüzünde karamsarlık peşinizi bırakmıyor Bugün baş ağrılarına dikkat etmelisiniz.

1 Ocak 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Hareketli işleri seviyor ve bu tür işlerde çalışırken, hem kendinizi hem de çevrenizi olumlu bir şekilde motive ediyorsunuz. Bugün, aile bağlarınızın gücünü çok daha fazla hissedeceksiniz. Partnerinizle birlikte ailenizin bazı paylaşımlarına katılacaksınız. Sosyal ve ailesel olayları iç içe yaşamaktan hoşnut kalacaksınız. 

1 Ocak 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Çok olumlu olacağınız bir gündesiniz. Günü değerlendirerek avantajlı duruma geçmek sizin elinizde. Düşündüğünüz işi ertelemeyin.Toplumsal heyecanlarınızı ön planda tutmak ve birtakım planlarınız için, partnerinizin bir konuda fikrini almak isteyeceksiniz. Karşıt düşünce içinde olabilir, ona bu konuda saygı göstermelisiniz.

1 Ocak 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Sabırlı ve ölçülü davranmayı bir türlü beceremiyorsunuz. Yeteneğiniz, düş gücünüz ve yargı yeteneğiniz mükemmel. Yaratıcılığınızı sezgilerinizle birleştirme konusunda, başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Fakat bazı konularda aceleci davrandığınız kesin. Uzak ve ulaşılmaz olaylar ilginizi çekiyor. 

1 Ocak 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, çevresel ilişkilerinizde romantik ve duygusal bekleyişler içine giriyorsunuz. Partnerinizin her hareketinden farklı bir anlam çıkarmanız yersiz. Olayları kendi duygularınızdan yola çıkarak değerlendirmeyi bırakmalısınız. Kişisel hobilerinizi değerlendirmelisiniz.