1 Şubat 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

1 Şubat 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

İşinizde ilgili kafanızda yarattığınız gelişigüzel kavgalardan uzak kalmalısınız. Ani değişimler yüzünden kayıplar yaşamak istemiyorsanız, yapacağınız çalışmalara belirgin bir sabitlik getirmelisiniz. Ön sezilerinizin güçlü olması, sizin için yapıcı olacak. Olayların yönünü değiştirmek isterken küçük hatalara neden olabilirsiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Radikal düşüncelerden yana olduğunuz için, çevrenizde gelişen olaylara değişik bir çözüm üretiyor ve disipline ettiğiniz duygularınız yüzünden, başarı grafiğinizi yüksek tutuyorsunuz. Yollarla ilgili yeni projeler gündeme gelecek. Bazı uluslararası seyahatleriniz, size statü kazandırabilir. Kendinizi ispat edeceksiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Değişimden hoşlanmanıza rağmen, bugün ani reflekslerden uzak kalmayı başarabilirseniz, sonuçlar sizin tarzınıza uygun gelişecek. Evinizle ilgili yapacağınız değişiklikler için, bütçenizden belli bir pay ayırmalı ve sınırlarınızı aşacak harcamalardan uzak kalmalısınız. Bugün, doğru karar vermelisiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Dengelerinizi zorlamadan bazı başarılara hazır bir disiplin sergiliyorsunuz. Karşı tarafla ortak yapıcı çalışmalar içinde olacaksınız. Değişik olayların gündem kazanmasıyla, organizasyon başarı şansınız artıyor. Bazı yakın arkadaşlarınızın inatçı tavırları, gecikmelere neden olsa da, olayların sonucunu bekleyecek sabrınız var.

1 Şubat 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle, maddesel paylaşımlar içinde olacaksınız. Onların sizden farklı beklentileri olacak.Bugün, partnerinizin çalışma yaşantısıyla ilgili olumlu beklentiler içindesiniz. Mekanla ilgili yeni oluşumlar içinde olacaksınız. Değişimlere hazırsınız ve girişimciliğinizi güçlendireceksiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşma zorunluluğu yaşayabilir ve koşullar siz farklı şekillendirebilir. Sosyal aktivitelerin gündem kazanması, sizi daha da ciddi çalışmaların içine sürükleyebilir. Kapalı mekanlarda yapacağınız çalışmaların ses getireceğini biliyor ve çalışmalarınızı bu yönde geliştiriyorsunuz.

1 Şubat 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili değişimleri gündeme getirecek.. Bugün, çevrenizle ilgili kalıcı çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde arınmalar yaşayacak, içsel hesaplaşmalarınızda kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. Karşı tarafın köşeli kişiliği sizi rahatsız edecek ve tavırlarınızda belli bir ölçüyü korumak isteyeceksiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Çevrenize karşı tepkili davrandığınız zaman, olumsuz olayları da, beraberinde getiriyorsunuz. Kişisel gelişiminiz için, yakınlarınızın düşüncelerine farklı fikir üretmekten çok, sezgilerinizin yüksek olması, bazı olaylara içsel yaklaşmanıza neden oluyor. İyi niyetli davranmanız sayesinde kazanan siz olacaksınız.

1 Şubat 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Mars burcunuzda ilerlerken, bireysel yönlerinizi ön plana çıkarıyor. Kişisel davranışlarınızda cesur ve ataksınız. Bazı haksızlıklar karşısında kendinizi yetersiz hissetseniz bile sözlerinizi hep savunmadan yana. Bugün daha belirgin tavırlarınızla ilgi çekeceksiniz.

1 Şubat 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Sistemli ve kavrayıcı zekanız sayesinde, bazı olaylara yaklaşım tarzınız ölçülü ve mantıklı gelişiyor.Hedefleriniz oldukça yüksek ve beraber olduğunuz kişilerin kişisel tavırları sizin istediğiniz tarza uygun bir model olacaktır. Bugün, yakın görüştüğünüz kişilere kendini ispat etme şansı vermeli ve olayların önünü açmalısınız.

1 Şubat 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Geçmişinizle ilgili pürüzleri artık yaşamak istemediğiniz için, olaylara temkinli yaklaşmanızda fayda var. Özgürlükçü ruhunuzu yenileyecek yeni denemelere hazır olmalısınız. Bugün, yurt dışı bağlantıların gündem kazanması sizin için olumlu bir performans sağlayacak. İsteklerinizde belirleyici davranacaksınız.

1 Şubat 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Yaratıcılığınız ve kişisel becerinizi doğru bir şekilde kullanacağınız bir gün. Yatırımlar ve hukuksal konularda önünüz açık. Doğru karar verdiğiniz zaman, inandığınız konularda istediğiniz atılımları yapabiliyorsunuz. Yakın dostlarınızın görüşü doğrultusunda fikir değişimleri yaşayabilirsiniz.