1 Temmuz 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Ani seyahat etme duygusu içinde olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars kombinasyon burcunuz Yay'da ilerlemekte ve bir çok işi aynı anda başarabilme yeteneğinizi ortaya çıkarmaktadır. İsteklerinizi, yapma konusunda hiçbir engel tanımayışınız, sizi farklı çerçeveye oturtuyor. Bazılar sizden şikayetçi olabilir aldırmamalısınız.
1 Temmuz 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
Maddi kazançlar konusunda son derece sistemli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Planladığınız konuları gündeme getirmeden önce, kişisel kayıplarınızı da düşünmeli sonra gerekli hesapları yapmalısınız. İstekleriniz her zaman olumlu sonuç vermeyebilir.Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.
1 Temmuz 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Geçmişte kaybettiğiniz o kadar çok şey var ki..Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz. Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.
1 Temmuz 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
Birlikte çalıştığınız kişilerin duygularını anlamaya çalışmayın. Onların sizden gizlemek istediği şeyler olabilir.Bugün çok fazla duyarlı ve romantik davranmak isteyebilirsiniz.. Sizi yanlış anlamalarını istemiyorsanız, düşüncelerinizi karşı tarafın yaptığı gibi siz de gizlemelisiniz. Huzurunuzu bozmamaya çalışmalısınız.
1 Temmuz 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
Ay Yay'da ilerliyor ve sizi son derece olumlu etkiliyor. Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın.Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.Hafızanızın yardımıyla bir çok sorunu bugün rahatlıkla çözebileceksiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğini mükemmel gidiyor.
1 Temmuz 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz.Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz.
1 Temmuz 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün özgürce düşünecek ve en yakın kişilerle kısa paslaşmalar gireceksiniz. Onlar sizin her sözünüzden etkilendikleri için, kendinizce isteklerinizi yaptırabilmenin zevkini yaşayacaksınız. Duygusal birlikteliğinizi destekleyen küçük yollar söz konusu olacak ve birlikte tatil yapmanın keyfini yaşamalısınız.
1 Temmuz 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Uzun süredir maddi harcamalarınıza bir dur demiştiniz. Bugün kendinize koyduğunuz yasakları delebilirsiniz. İşte size, keyfini süreceğiniz bir tablo ortaya çıkıyor. Önce işlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız. Küçük gezi projeleri gibi.. Ne dersiniz ?...
1 Temmuz 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal ilişkinize gereken anlamı yüklemekten korkmuyorsunuz. Bugün her şeyi en uç noktasında yaşayabilirsiniz. Sınırlarınızı hep geniş tutmayı başaran özel bir kişiliğiniz var. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız.
1 Temmuz 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
Takıntılı bir gününüz. Olayları gözlemliyor, kendinize göre sonuçlar çıkarıyor, daha sonrada bildiğiniz konularla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturuyorsunuz. Bugün çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. 
1 Temmuz 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
İçinizde enerji patlaması var. Bulunduğunuz ortamlarda kendi tarzınıza uygun davranışlar sergileyerek, çevrenin dikkatini çekiyor olmanız sizi ilgilendirmiyor. Yapmak istediğiniz şeyler sadece kendi özeliniz fakat, toplumsal baskıyı üzerinizde hissetmek, canınızı sıkıyor.Bugün yangının tam ortasında olabilirsiniz.dikkatli olun.
1 Temmuz 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu: 
İçinizde fırtınalar var. Kafanızda her şeyin farklı bir konumunu oluşturmuşsunuz.Çevrenize bunu anlatmanız zaman alabilir. Bugün geçmişin izlerini silmek için gösterdiğiniz başarı küçümsenecek gibi değil. Yeniliklere ihtiyaç duymanız, alışkanlıklarınızın üst sınırlarından taşırıyor. Güvenli yaşamak isteyişiniz en doğal hakkınız.