10 Aralık 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

10 Aralık 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda kaynaklarınızı, yeniden gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Bazı planlarınız uygulama konusunda, iyi bir finans sağlamak zorundasınız. İçinizden taşan enerjiyi yapıcı bir şekilde kullanmalısınız. Güçlü cinsel duygularınız yüzünden, yanlış ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bugün, dikkatli olmalısınız.

10 Aralık 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Bugün,bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz.Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Olaylara çok fazla derin bir bakış açısı getirmeniz, onların kendilerini saklamalarına neden oluyor. Genital organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.

10 Aralık 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, karşıt düşünce içinde olanlar, sizi ikna etme konusunda oldukça başarılılar. Sizin düşünce tarzınız oldukça derin ve araştırmacı bir özellik taşıyor. Bu yönünüzü iyi bildikleri için, karşınıza donanımlı olarak çıkacaklar.

Boğaz bölgeniz ve böbrekleriniz oldukça hassas üşütmemeye çalışın ve bel bölgenizi koruyun.

10 Aralık 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Sürekli kendinizi denetlemekten bıktınız. Romantik duyguların, sizin de hakkınız olduğunu anlamanız bile, sizin için olumlu bir puan olacak. Aile üyelerinden birinin sağlık sorunu olabilir.

10 Aralık 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz.Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Güçlü enerjinizi ailenizle paylaşmak isteyeceksiniz.Evinizle ilgili değişiklikler yaşamak istiyorsanız, hemen yaşama geçirmelisiniz.

Çocuklarınızla ilgili güzel aktiviteleri, evinizin sınırları içinde yapmaktan keyif alacaksınız.

10 Aralık 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Yakın dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Bugün, sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle gerekli bağlantıyı kurmak için atılımlarınızı yapmalısınız. Bazı Başakları; çevrelerinde onları gözleyen kişilerin varlığından dolayı, canları sıkılabilir..Ayak bileklerinize dikkat etmelisiniz. 

10 Aralık 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Çevrenizde gelişen olaylara seyirci kalamıyorsunuz. Bugün, tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirseniz, akşam saatlerinde olayların nedenini çözebileceksiniz. Yakın dostlarınızın sizi eleştirmelerine izin vermemekte haklısınız. Duygusal konularda, hiç kimseden etkilenmeden sakin bir şekilde düşünmek istiyorsunuz.

10 Aralık 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Güçlü enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Partnerinizin sizden etkilenmesini kolay bir şekilde sağlayacaksınız. Gün içinde tartışmalardan uzak kalmalısınız. Kendinize çok fazla güvenmeniz, hatalara neden olabilir.

10 Aralık 2015 Perşembe YAY

Düşünce gücünüz çok yüksek.Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinç altınızın yoğunluğuna bir dur demelisiniz. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Fakat kendiniz anlatırken, çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. 

Bel bölgenizi iyi korumalı ve üşütmemelisiniz. Karın bölgeniz çok hassas.

10 Aralık 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizde güçlü dostlarınızın destekleriyle gerçekleştireceğiniz çalışmalar, sizin için iyi bir zemin oluşturacak. Bazı yeni denemeler, geleneksel yapınızı zorlayabilir fakat bu durumlar ilgi çekici de, gelecektir. Kafanızın içindeki olumsuz düşünceler yüzünden, motivasyon kaybı yaşamak istemiyorsanız. çok fazla etkilenmemeye çalışın.

10 Aralık 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

İsteklerinizde fazla inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Bugün, sıra dışı düşüncelerin içindesiniz.Enerjinizi istediğiniz konular üzerinde rahat bir şekilde kullanacaksınız. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.

10 Aralık 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Bugün, duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz. Yollarla ilgili bazı fırsatlar söz konusu olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyor ve bu konuda bazı yolculuklar yapmanız gerektiğini de unutmuyorsunuz.. Satın alma duygunuzun ön planda olması, bazı istenmeyen masraflara neden olacaktır.