10 Kasım 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

10 Kasım 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, hızlı düşünüyorsunuz. Zekanızın üstünde bir kapasite ile sevdiklerinizin karşısına çıkabilirsiniz. Olaylara dürüstçe yorum getirmeniz , partnerinizin de ilgisini olumlu bir şekilde yönlendiriyor. İkna etme konusunda becerinizi istediğiniz gibi sergileyeceksiniz. Küçük ayrıntıların, planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

10 Kasım 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Yakın çevre ilişkilerinde yapıcı olmak istiyor ve düzen bozmaktan çekiniyorsunuz. Bugün, geriye dönük olayların tortuları ile karşılaşabilirsiniz. Belirli kişilerle çalışmaktan yanasınız. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bir çok engeli azimli ve inatçı yönünüz sayesinde aşacaksınız.

10 Kasım 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda olabilecek değişimlere hazırsınız. Yaşama farklı biçimde bakışınız, çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Bugün, sosyal ilişkilerinizi partnerinizin istekleri doğrultusunda yönlendirmeniz, her ikinizi de mutlu edecek. Kendi doğrularınızla çevresel olayları çok çabuk kaynaştırabiliyorsunuz.

10 Kasım 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenize yapıcı davranarak, farklı yapınızı ortaya koyuyorsunuz. Bugün, sizi her zamankinden daha da hareketli görenler, yüksek enerjinizin etkisinde kalıyorlar. Evinizle ilgili değişimlere yoğunlaşabilir ve bir çok yenilik için kolları sıvayabilirsiniz. Eski sorunlarınızı yeniden gözden geçirmeli pürüzleri ortadan kaldırmalısınız.

10 Kasım 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Yaşamınızda farklı şeyler yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, çevre ilişkilerinizde sizi belirgin duruma getiriyor. Hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişiler arasında olabilecek anlaşmazlıklarda uzlaştırıcı bir tutum izleyeceksiniz.

10 Kasım 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

İsteklerinize mantık çerçevesi içinde yaklaşırken, maddi olanaklarınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Bugün, kişisel zevkleriniz ön planda olacak. Kendinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Özel yaşantınızda ihtiyacınız olan motivasyon, kazançlarınızın paralelinde artacak. Partnerinizin olanaklarından da faydalanmanız mümkün.

10 Kasım 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, tüm iyi niyetinizle olumlu bir şekilde hareket ediyor ve çevrenizde sizden beklenen taleplere karşılık vermekte zorlanmıyorsunuz. Oldukça aktif ve hareketli bir gün yaşayacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde yapıcı davranışlarınızla başarılı bir grafik çizerken, etkili konuşmalarınızla ikna edici olacaksınız.

10 Kasım 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapıyorsunuz. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşmanız, çevrenizin fikirlerinize saygısını gündeme getiriyor ve sizi farklı bir kişi yapıyor. Bugün, hiçbir ayrıntı gözünüzden kaçmayacak. Detay gerektiren konularda başarılı bir performans göstereceksiniz. Dikkatler sizin üzerinizde, hata yapmamaya çalışmalısınız.

10 Kasım 2015 Salı YAY Burç Yorumu:

Çevre ilişkilerinizde mantığınızın üzerinde gelişen bir sezgi gücünüz var. Bugün, daha önce yaptığınız yatırımlardan elde ettiğiniz karlar olabilir. Yapacağınız atılımlarda başarılı olacaksınız. Almak veya satmak istediğiniz gayri menkulünüz için uygun bir gün. Şartlarınız zorlamadan hedeflerinize yaklaşıyorsunuz.

10 Kasım 2015 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Duygusal olaylarınızda farklı ve sizi üzen durumlar söz konusu olabilir. Karşıt burcunuzda; Satürn'ün ters hareket etmeye başlamasıyla, eski ilişkilerinizle ilgili pürüzler ortaya çıkacak. Uzaklaşmış olduğunuz kişilerin sizi üzmelerine izin vermek istemiyorsanız, hatalarınızı gözden geçirip, kendiniz geriye çekmelisiniz.

10 Kasım 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bilinçaltı kapasitenizin dışında gelişen olaylar kafanızı karıştırabilir. Ay'ın konumu, uzun yollarla ilgili yolculukları gündeme getirebilir. Duygusal motifler taşıyacak bu seyahatlerde, kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili bir takım sürprizler söz konusu olabilir Bugün tercihleriniz önem kazanacak.

10 Kasım 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Atılım yapmak için motivasyona ihtiyacınız olacak. Finans konularında sabit istekleriniz, yakın çevreniz tarafından tepki almanıza neden olabilir. Bugün bir çok fırsatlar söz konusu olabilir ve değerlendirme konusunda dostlarınızın sizi fikir vermelerine önem vermelisiniz. Duygusal ilişkilerinizde tekrarlardan sakınmalısınız.