10 Ocak 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

10 Ocak 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek.kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttıracak. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız..

10 Ocak 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.. .

10 Ocak 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün .Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman, duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir.

10 Ocak 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz.

Duygusal konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız. 

10 Ocak 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz Ay Oğlak'ta ilerlerken, ilişkinizde bazı olayların özel olduğunu düşünüyorsunuz. Sadece kendi yapınızdan kaynaklanan huzursuzluğunu bir an önce yenmelisiniz. Bugünlerde ağır kaldırarak iskelet sisteminizi yormamalısınız.

10 Ocak 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. 

Ay'ın bulunduğu konum, aile içi kavgalarınızı gündeme getirebilir.Uzak yollarla ilgili projelerinizi için, elinizden birtakım paralar çıkabilir. Olayları bir an önce sonuçlandırmalı, ve tereddütlerinizden kurtulmalısınız.

10 Ocak 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz.Jüpiter'in verdiği şanstan bol bol yararlanmalısınız. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazı iş konumları, sizin de ilginizi çekebilir.Onlara, bazı noktalarda destek vereceksiniz. Biraz sabırlı davranın. 

Sevdiğiniz kişi, her konuda size fazla güveniyor. 

10 Ocak 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz..Bugün, eski dostlarınızla yapacağınız görüşmelerde, geçmiş günlerin özlemini giderebilirsiniz. Partneriniz konusunda, bir takım sorunlarınız için, olayları kendi haline bırakmanızda yarar var. Onun kendini savunması için zaman tanımalısınız.

10 Ocak 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz, çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir.Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

10 Ocak 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal yaşantınızda bir takım dalgalanmalara neden oluyor Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz...Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın olumsuz davranışlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız, her şey daha iyi olacak..

10 Ocak 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün olumlu bir performans sergilemek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerle aranızda oluşan soğuk savaşa bir an önce son vermelisiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

10 Ocak 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak.. Ani çıkan fırsatların ardında, gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini zannetmekle hata ediyorsunuz. Bugün, sinirleriniz oldukça duyarlı.