10 Şubat 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

10 Şubat 2016 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yapacağınız çalışmaları bu yönde geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Enerjinizi dengeli kullanıyorsunuz.

10 Şubat 2016 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Mars, ortak kombinasyon burcunuz Oğlak'ta yer almakta ve gücünüzü daha belirgin bir şekilde ortaya koymanıza yardım ediyor. İnatçı ve tutucu davranmaktan vazgeçmiyorsunuz. Kendi fikirlerinizi savunmaktan hoşlanıyor ve çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, araştırmacı yönleriniz ortaya çıkacak.

10 Şubat 2016 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. Düşüncelerinizi odaklaştırmak için gerekli alt yapıya sahipsiniz. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.Bugün derin düşünmek sizin birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz.

10 Şubat 2016 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Mars'ın karşıt burcunuzda yer alması size farklı bir çekicilik veriyor. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız, olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu olacak. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz.

10 Şubat 2016 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Çevrenizle ilgili çalışmalarda kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün, yeni maddesel kaynaklar arayışı içinde olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için araştırmalarınızı organize etmek istiyor ve görüşlerinizi çevrenizle paylaşmak adına başlattığınız çalışmalardan olumlu sonuçlar alıyorsunuz.

10 Şubat 2016 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse ile paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün iş yerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

10 Şubat 2016 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda renkli bir performans sunuyor. Mal alım ve satımıyla ilgili projeleriniz gündeme geliyor. Emlak sorunlarınız için gerekli iletişimi sağlayacaksınız.

10 Şubat 2016 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı bir gün. Mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için, gerekli donelere sahip olmanız, size daha fazla sorumluluk getiriyor. Sınırlarınızın üstüne çıkacaksınız.

10 Şubat 2016 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak. Aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Onların aksiyonlarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Maddesel destek sağlayacağınız konuların gündem kazanması, sizin bütçenize yeni bir zorlama getirecektir. Aslında yardım etme yeteneğinizi kullanmak hoşunuza gidiyor.

10 Şubat 2016 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Yaşadığınız her olaya yeni bir yorum katarak, isteklerinize belli güç kazandırıyorsunuz. Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz, yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. Ortak görüşlerinizi alacağınız özel dostlarınızın fikirleri önem kazanacaktır. Açılımlarınızın size sağlayacağı olanaklarını göz ardı etmemelisiniz.

10 Şubat 2016 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Burcunuzda biriken yıldız kümeleşmesi, sizin yaratıcı yönlerinizi çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor. Farklı bir karizmanız var. Yaşantınızda size sunulan destekleri asla inkar etmiyorsunuz. Yaptığınız bir çok çalışma sizin gerçek performansınızı ortaya koyuyor. Bugün çekiciliğinizi sonuna kadar kullanabilirsiniz.

10 Şubat 2016 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz, gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece, onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. Bazen kendinizi çevrenizden soyutlamakta fayda var.