11 Ağustos 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün; çevrenizle olumlu iletişimler içinde olmanız, ileri vadede birçok işinizi çözümleme konusunda yeni olanaklar kazandıracak. Kişisel duygularınıza çok fazla önem verdiğiniz için, küçük kayıpların her zaman nüksetme olasılığı var. Doğruluğuna inandığınız işleri yapmanız, sizin için sağlam zeminler oluşturuyor. Sadece sabırlı olmasını bilemiyorsunuz. 
11 Ağustos 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Maddi konularınızın gidişatına göre kendinize olan özgüveninizde değişimler meydana geliyor. Bugün olayları yorumlarken, çevrenizdeki kişilerin de fikirleri önem kazanacak ve onların etkisinde kalmadan duygu ve mantık dengenizi kuracaksınız. İçsel disiplininiz sizi hata yapmaktan koruyor. Kilolarınızı denetim altında tutmalısınız.
11 Ağustos 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Enerjinize dur! diyemiyorsunuz. Kendinize güveniyor olmanız, sizi hatalara açık bir hale getiriyor. Bugün, kuşkularınız ön plana çıkacak, bazı konularda çekimser kalacaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızı yakın çevreniz tarafından yanlış değerlendirilmesi, canınızı sıkıyor. 
Sezgilerinizi ön plana alarak davranmaya çalışın..
11 Ağustos 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay; sizi olumlu etkiliyor ve içiniz içinize sığmıyor. Bugün, uzun süredir görüşmediğiniz yakınlarınızı arama ihtiyacı duyacaksınız. Duygusal olaylarınızda tereddütlerinizi yenmelisiniz. Sizin yapıcı yaklaşımlarınız, birlikte olduğunuz kişiyi de bir ölçüde değiştirecek. Önemli olan ayni hedefte buluşmanız. Başarılı atılımlar içindesiniz.
11 Ağustos 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Çevrenizdeki her türlü koşulu lehinize çevirmekte ustaca manevralar yapıyorsunuz. Maddi konularda olumlu gelişmeler birbirini takip ederken, yanlış telkinlerden uzak kalabilmeniz büyük bir başarı. Gizli düşmanlarınızın her an adımınızı izlemeleri, sizi temkinli ve duyarlı yapıyor. Çevrenizde gelişen birçok şeyin farkındasınız. Kendinize güvenmelisiniz.
11 Ağustos 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Sosyal yaşantınızla ilgili yeni açılımlara ihtiyacınız var. Değişik destekleri bir araya toplayabilmek için, ne gerekiyorsa onu yapıyorsunuz. Sizde; özel bir yeri olan arkadaşınızla ortak bir karar alabilirsiniz. Muhalif kişilerle çatışma yaşamak istemiyorsanız, bazı düşüncelerinizi çevrenizden gizlemelisiniz. Toplum yaşantınız hareketleniyor.
11 Ağustos 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Aynı düşünceye sahip olduğunuz kişiler, sizinle iş birliği içinde olmak isterlerken; bazı dostlarınızın muhalefeti ile karşılaşabilirsiniz. Olumlu ve iyi niyet hissettiğiniz kişilerle yapıcı yaklaşımlarınız, size kazanç yollarını açacak ve ileriye yönelik yeni arkadaşlıkların temelini attıracaktır. Bugün duygularınızı özgür bırakma ihtiyacı içinde olacaksınız. 
11 Ağustos 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Severek başladığınız işlerinizi hızlı bir şekilde bitirmek istiyorsunuz. Engellere takıldığınız zaman, kendinizi kısıtlanmış gibi hissediyor ve içinizde isyan duygularınız atağa kalkıyor. Yatırımlar konusunda Ay'dan olumlu destek alıyorsunuz. Bugün, birçok zincirleme olayı aynı anda yapabilme kapasitesine sahipsiniz. Gücünüzü çevrenize hissettireceksiniz.
11 Ağustos 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
Uzun beklentilerin kişisi değilsiniz. Bugün, hedefleriniz konusunda aceleci tavırlar içinde olacaksınız. Yakınlarınızın size verdikleri destek konusunda onları suçlayıcı tavırlar içine girebilirsiniz. Bugün ortak çalışmalar içine girmek isteseniz de, Merkür'ün ters gitmeye başlamasıyla iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz.
11 Ağustos 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün, beklentilerinizle ilgili gecikmeler içindesiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili yeni olaylar gündemde. Karşılıklı inatlaşmalar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Siz; kendi fikirlerinize sadık biri olduğunuz için karşı tarafa kendiniz ifade etme konusunda özgürlük vermiyor veya aldırmaz tavırlar sergileyerek aranızda tartışmaların oluşmasına neden oluyorsunuz. 
11 Ağustos 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Yatırımlar ve iletişim konusunda yapacağınız işlerle ilgili pürüzler söz konusu. Merkür, Başak burcunda ters dönerken; maddi konularda istemediğiniz sonuçlara neden oluyor. Uzun süredir beklediğiniz bazı konular istediğiniz sonucu hemen vermeyebilir. Bugün, tartışmalardan uzak kalmalısınız. Kendiniz ifade etme konusunda zorlanabilirsiniz.
11 Ağustos 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İş ilişkilerinizde hata yapmak istemiyorsanız, biraz daha beklemelisiniz. Bugün önceden verilmiş sözlerinizi gözden geçirmeli, kendinizi yeniden ortaya koyacak davranışlar konusunda ısrarcı olmamalısınız. İyi niyet yaklaşımlarınızdan yanlış tablolar ortaya çıkıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Sabırlı yapınızı bir kez daha ispatlamalısınız.