11 Ekim 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

11 Ekim 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Hedeflerinizi gizleme gereği duyabilir ve hırslı yönlerinizi fazla bileyebilirsiniz. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. Size karşıt düşünce içinde olanlara aldırmaz bir tavır sergilemeniz, bilginizden ve kendinizden emin olduğunuzu gösteriyor.

11 Ekim 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, sosyal ilişkilerinizde duygularınızı ön plana çıkarmadan önce çevrenizi sınamaktan yanasınız. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün olmasına rağmen her konuda temkinli olmalısınız. Bugün kafanızda bir çok değişik fikirle yola çıkabilirsiniz.

11 Ekim 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün Ay derin düşünceler içinde olmanıza neden oluyor. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok mantıklı olmayı yeğlemelisiniz.

11 Ekim 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Siz olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin, farklı bir mantıkla yaklaşmaları, yaşantınızda bazı isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.

11 Ekim 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyor ve çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.

11 Ekim 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor ve aşk yaşantınıza daha titiz ve duygusal bir tarzla yaklaşıyorsunuz. Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

11 Ekim 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Kararlarınızı verirken, hiç kimseden etkilenmemeye çalışmalısınız. Sezgisel gücünüz çok yoğun.

11 Ekim 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. Değişim içinde olduğunuz zaman, ideallerinizi geciktirebiliyorsunuz.

11 Ekim 2016 Salı YAY Burç Yorumu:
Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak.

11 Ekim 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Değer yargılarınızın hiçbir şekilde tartışılmasından hoşlanmıyorsunuz.

11 Ekim 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Bugün sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

11 Ekim 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:
Bugün sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor, yeni kaynaklardan faydalanmak istiyorsunuz.