11 Kasım 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

11 Kasım 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, olaylara araştırmacı bir ruhla yaklaşıyor olmanız; birçok sorunun nedenini çözmenizi sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğlerken, gözlemciliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Partnerinizle ters düştüğünüz konulara bir çözüm arayacak ve ortak bir payda bulmaya çalışacaksınız. 

11 Kasım 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Venüs; maddi konularla ilgili yeni bir gündem yaratırken, zevklerinizde daha sabit değerlere yöneleceksiniz. Çevresel ilişkilerinizde, baskın bir kişilik sergiliyor ve farklı değerlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Eski dostlarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtırken, kendinize olan güveniniz de artıyor. Mide sorunlarınıza dikkat etmelisiniz. 

11 Kasım 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Özel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyor olmanız, çevrenizin ilgisini çekiyor. Bugün, duygusal konularda yaratıcı yönünüz ortaya çıkarken, partneriniz tarafından övgüyle karşılanacaksınız. Yapacaklarınızın çok üstünde sözler vermemelisiniz. Kapasitenizi aştığınız zaman zorlandığınız hissediyorsunuz.

11 Kasım 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, adımlarınızı ölçülü ve dikkatli atıyorsunuz. Temkinli davranmakla, olabilecek birçok sorunun önlemini alıyorsunuz. Ay'ın konumu, paylaşım konusunda sahiplenici bir tutum izlediğinizi gösteriyor. Ailevi konuların önem kazanmasıyla, duygusal ilişkilerinizi arka plana atacaksınız. Yaşlı akrabalarınızın sağlık sorunları olabilir.

11 Kasım 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Yakın akrabalarınızla duygusal bağlarınızın güçlendiği bir gündesiniz. Çevresel iletişiminiz mükemmel gelişiyor. Bugün, partnerinizin sezgilerine güvenmelisiniz. Aşk konusunda yapıcı ve sağlam kararlar almak istiyorsunuz Fakat, sabit düşünceler içinde olmanız yüzünden, olaylara dar bir perspektifle bakıyorsunuz.

11 Kasım 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Seçici yapınız yüzünden ayağınıza gelen fırsatları kaçırabilirsiniz. Maddi konularda karşı tarafın baskılarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ani gelebilecek fırsatlara karşı hazırlıklı olmalı ve sezgilerinize güvenmelisiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerden etkilenebilir, onlarla iş birliği yapmak isteyebilirsiniz. Ayak bileklerinizin hassas olduğu bir gün.

11 Kasım 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Kişiliğinizi cesurca ortaya koyarken, maddi konularda beklentilerinizin gecikmesi enerjinizi düşürebilir. Çevrenizde her an değişebilen koşullara ayak uydurmakta zorluk çekmiyorsunuz. Bugün, çocuklarınızla ilgili güzel sürprizler gündeme gelecek. Ortak paylaşımlarınızın artmasıyla, aile bağlarınız güçleniyor.

11 Kasım 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, bilinçaltınızı olumlu etkiliyor. Düşünce bazında kalan yaratıcı yönünüzü çevresel koşullarla pekiştirerek potansiyelinizi arttıracaksınız. Özlem duyduğunuz eski dostlarınızla bir araya gelme planları yaparken beklenmeyen engellerle karşılaşabilirsiniz. Gergin olduğunuz günler baş ağrılarınız artıyor.

11 Kasım 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Tanışacağınız yeni kişiler ufkunuzun genişlemesine neden olurken, yaratıcı yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Açık sözlü oluşunuzun zararlarını görmek istemiyorsanız, sırlarınızı herkesle paylaşmamalısınız. Bugün, maddi konularda gizliliği tercih etmelisiniz. Boğaz ağrılarınız canınızı sıkabilir.

11 Kasım 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Hata kabul etmeyen yapınızla çelişkiye düşüyorsunuz. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmanız yersiz. Duygularınızı denetlemeye çalışırken, çevrenize soğuk ve kibirli izlenim verebilirsiniz. Bugün, daha esnek davranmaya çalışmalı, yakın dostlarınızın tepkilerini almamalısınız. Bel kaslarınızı zorlamamalısınız.

11 Kasım 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi gizleyerek bir yerlere varamazsınız. İnsanların sizi etkilemesine izin vermiyor, sabit düşüncelerin içinde kendinizi kısıtlıyorsunuz. Bugün, geçmişin bilançosunu yaparak eksi ve artılarınızı gözden geçireceksiniz. Yapacağınız atılımlar için araştırmaya yönelik çalışmalarınızı herkesten saklamalısınız.

11 Kasım 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Güne keyifsiz başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız duygusal bir haber keyfinizi yerine getirecek. Sezgilerinizin güçlü olması sizi huzursuz edebilir, çünkü yakınlarınızın hakkınızdaki düşüncelerini çok çabuk sezinliyorsunuz. Geçmişe yönelik sıkıntılarınızdan sıyrılmanın tam zamanı. Sindirim sisteminizi yormamalısınız.