11 Ocak 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

11 Ocak 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

11 Ocak 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kombinasyon burcunuzda ilerleyen Yıldız kümeleşmesi sayesinde, iş gücünüzde artışlar var. Kendinizle ilgili bir takım olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

11 Ocak 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu. Bir takım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor.

11 Ocak 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.

11 Ocak 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Bugün Ay'ın konumu, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor..

11 Ocak 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

11 Ocak 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Bugün, uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, evinizle ilgili istediğiniz değişimi yapabilirsiniz Sağlıklı bir beslenme türünü tercih etmemeniz yüzünden, vücudunuz gereksiz yağlanıyor.

11 Ocak 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için, sürekli arayış içinde olmanız son derece normal bir oluşum. Yakın dostlarınızla birlikte bir yapılanma içinde olacaksınız. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Geçmişin pürüzlerinden kurtulmanın tam zamanı.

11 Ocak 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Partnerinizin bazı iş ilişkilerine destek verseniz bile, sürekli onu denetlemeniz gerekebilir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz.

11 Ocak 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sürekli kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunlar bir türlü bitmiyor. Sabırlı davranışlarınız çok önemli.

11 Ocak 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz.

11 Ocak 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün, yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.