12 Ağustos 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

12 Ağustos 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Merkür ters hareketine devam ederken içinde bulunduğunuz koşulları yeniden gözden geçirmelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda problem çıkabilir. Aile sınırları içinde istenmeyen tartışmalar; çevrenizde gelişecek ve sizi de olumsuz etkileyecek durumlara neden olacak. Biraz sabır sayesinde istediğiniz sonuçları alma yolunda büyük adımlar atacaksınız.
12 Ağustos 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
Önemli kimselerle aranızda olan iyi diyaloglar sizin her zaman lehinize olan bir durum. Fakat; her nedense başkaları için elinizden gelen her şeyi yaparken, kendinize gerekli olan konularda yardım istemekte çekiniyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Venüs gezegeni, kişisel ve çevresel ilişkilerinizi olumlu etkilemeye başlıyor. İsteklerinizi karşı tarafa yaptırabileceksiniz.
12 Ağustos 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Merkür kombinasyon burcunuz Başak'ta ters hareketine başlayarak bir çok konuda size uyarılar yapıyor. Yapacağınız yenilikler konusunda acele davranmayın. Durumları ve elde edeceğiniz pozisyonu en ince ayrıntılarına kadar incelemelisiniz. Böylece yapacağınız hataları minimuma indirgerken, üzülmenize meydan vermemiş olursunuz.
12 Ağustos 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
Duygusal konularda istediğiniz performansı yakalamak için gösterdiğiniz çaba sonuç verecek. Ay ve Venüs burcunuzda ilerlerken, karşı cins üzerinde çekiciliğinizi arttırıyor. Arzuladığınız durumlar istediğiniz gibi gelişirken, bazı kararlarınızı uygulama konusunda acele etmemelisiniz. Bugün karşı tarafı eleştirmemeye çalışmalısınız.
12 Ağustos 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Elinizdeki paraları biraz tasarruflu harcamaya bakın. Çünki; beklenmedik anda karşınıza çıkabilecek masraflarınızı ödemekte güçlük çekebilirsiniz. Sizin için yararlı olacak işinizle ilgili kısa bir yol yapabilirsiniz. Bugün eski dostlarınızdan alacağınız haberler, geçmişte size karşı yapılan hataları yeniden düşündürecek ve içinizi bir hüzün kaplayacak.
12 Ağustos 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Merkür, burcunuzda geri gitmeye başladı. İdealleriniz bazen gerçeklerin dışına taşıyor. Bu durumunuzu kontrol etmezseniz, iş yerinizde davranışlarınıza karşı kısıtlamalar gelebilir. Aşırı detaycılığınızdan önemsiz sorunların üzerinde çok fazla duruyorsunuz. İkili ilişkilerinizde beklenmeyen çatışmalar söz konusu olacak. Dikkatli olun.
12 Ağustos 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Aşırı iyimser olmanızdan dolayı sık sık fikir değiştirebiliyorsunuz. Yakın iki arkadaşınızı da, yaşadıkları olayda haklı görmeniz bu özelliğinizden ileri geliyor. Bu yüzden doğrular ve yanlışlar arasında gidip geliyorsunuz. Venüs tepe evinizde sizi olumlu etkilerken, kariyer başarınızı istediğiniz şartlara çekecek. Bugün çekiciliğiniz çok yüksek. 
12 Ağustos 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili koyduğunuz mantık çerçevesindeki kurallarınızda hiç esnemiyorsunuz. İnsanın olduğu her yerde hata olabilir. Sevdiğiniz insan sizin aşırı mantıklı yapınızdan bazen yanınızda rahat davranamıyor. Çünkü, onun da coşkularını yaşaması gerekiyor. Bu da onu rahatsız ediyor. Bastırılmış duyguların size sonradan zarara vereceğini biliyorsunuz.
12 Ağustos 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
Ay ve Venüs, sizi olumlu etkiliyor. Yollarla ilgili sevindirici haberler gündeme gelecek. Oldukça hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Toplumsal alandaki hareketliliğiniz ve ilgi çekiciliğiniz devam ettiği için oldukça yoğun bir temponuz da olabilir. Merkür konuşmalarınıza sınır koyabilir. Kendinizi yıpratırcasına yormamalısınız.
12 Ağustos 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İnsanların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmanız gerektiği konusunda sizin yapmanız gereken bazı şeyler var. Yalnızlığı bazen çok seviyorsunuz ve ara sıra da yalnız kalmamak için olmadık insanlarla beraber olmakta hiç tereddüt etmiyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Yollardan beklediğiniz haberler gecikebilir.
12 Ağustos 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Her insana karşı aynı yaklaşıma sahip olmanız, insanları sınıflarına göre değerlendirmemeniz bugün bir kez daha işinize yarayacak. Ummadığınız kişilerin yararınıza hareket etmeleri sizi hem şaşırtacak, hem de çok mutlu edecek. Bugün, kendinizi sınamak için uygun bir gün. Beklediğiniz imzalar gecikebilir.
12 Ağustos 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
Ay ve Venüs; ortak burcunuz Yengeç'te ilerlerken, sizi karşı cinse karşı cazip kılıyor. İsteklerinizi partnerinize yumuşak bir tavırla yaptırabileceksiniz. Oldukça aktif ve eğlenceli bir güne hazır olmanız gerekiyor. İş yorgunluğunun stresini üzerinizden atabileceğiniz, dilediğiniz gibi eğlenebileceğiniz ve yeni insanlar tanıyacağınız bir gün geçireceksiniz.