12 Aralık 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

12 Aralık 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. İçinizde özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Beklentilerinizi artık gündeme getirmelisiniz.

12 Aralık 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için,sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Baş ağrılarınız olabilir.

12 Aralık 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Kısa vadeli ilişkilerde aradığınız tatmini bulamıyorsunuz. Oysa, yaşamı her an kucaklayan sıra dışı kişiliğinizi, birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

12 Aralık 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz. Ani hareketlerden uzak kalın. Kazalara müsait bir gün.

12 Aralık 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz.Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor. Özellikle duygusal sorunlarınızı çok fazla kafanıza takıyorsunuz.

12 Aralık 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı en kısa zamanda yerine getirmek isteyeceksiniz.

12 Aralık 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek için, başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan, büyük bir zevk alıyorsunuz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor.. 

12 Aralık 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarınızı kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz. Fizikselliğinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

12 Aralık 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, aranızda bir takım huzursuzluklara neden olabiliyor. Değişen hava şartlarına göre giyinmelisiniz.

12 Aralık 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

12 Aralık 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınız hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

12 Aralık 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.Ani değişimlere hazır olmalısınız.