12 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

12 Kasım 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Ay, Akrep burcunda ilerlerken, kafanızı kurcalayan konular üzerinde yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Yaşamı sorgulayarak, maddi konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. 
Eleştiriye kapalı olduğunuz bugün, içsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Çevrenizde gelişen olayların sıkı takipçisi olacaksınız.

12 Kasım 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal konularda belirleyici ve sabit düşünebilirsiniz. Güven duygularınızın tatmin edilmesi sizin için çok önemli. Karşılıklı konuşarak, aranızda var olan problemleri çözmeniz mümkün. Birlikte olduğunuz zaman, suskunluğunuzu yenmeli ve daha net olmalısınız.

12 Kasım 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Çevrenizde gelişen olaylara tepkili davranıyor ve birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden rahatsız oluyorsunuz. Oysa, geçici bir durum söz konusu. Siz her zamanki gibi yaratıcı yönlerinizi ön plana çıkararak, güven duygunuzu geliştirmelisiniz. Olayların dışında kalmaya çalışın.

12 Kasım 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz. Bugün, partnerinizle derin konuşmalara girebilirsiniz. Onun isteklerini çok çabuk hissederek, birlikteliğinize yeni bir boyut getireceksiniz. Aynı düşünceler içinde olmanıza rağmen, kıskançlık duygularınızla aranızdaki uyumu bozmamalısınız.

12 Kasım 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili bağlarınızın ve duygularınızın güçlü olacağı bir gün. Onların ihtiyaçlarına cevap vermek isteyeceksiniz. Ailenizin yaşlı kişilerinin fikirlerine başvurabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteği sizde, güçlü bir motivasyon isteği yaratıyor. Evinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Yapıcı yönleriniz ortaya çıkacak. 

12 Kasım 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, çevrenizde gizemli bir hava estiriyorsunuz. Paylaşımlarınızda dikkatli ve sır saklayıcı bir tutum izliyorsunuz. Detayların üzerinde yoğunlaşmanız yüzünden, birçok konunun inceliklerine inebileceksiniz. Hafızanızın sizin için ne kadar önemli olduğunu anlayacak ve kendinize olan güveniniz artacak.

12 Kasım 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, Ay'ın konumu kazançlar konusunda sizi desteklerken kişisel zevkleriniz ön plana çıkıyor. Karşılaşacağınız zorluklar karşısında pes etmeyi bilmeyen bir yapınız var. Oldukça inatçı tavırlarınızla, yine çevrenizde tüm şimşekleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Bugün, gizli konular gündeme gelecek ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz.

12 Kasım 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Alıngan ve kırılgan yönleriniz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Önceden anlamadığınız konular yüzünden onu yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, ani öfkelere kapılabilir, kendi düşüncelerinizin esiri olabilirsiniz. Duygusal patlamalardan sakınmalısınız.

12 Kasım 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Kendinizi yorgun ve yalnız hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızda kurguladığınız konuları gözünüzde sanal bir şekilde büyütüyorsunuz. Bugün, gizlilikler ilginiz çekiyor. Ay'ın bulunduğu konum, aşk yaşamınızda duygusal tatmine ihtiyaç duyduğunuzu gösteriyor. Kendinizi yeniden yaratmak istiyorsunuz.

12 Kasım 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizle ilgili sürekli değişim içindesiniz. Sizin gibi takıntılı biri için, yadırganacak bir durum gibi gözlenebilir. Ay'ın konumundan dolayı bugün, kafanız oldukça karışık. Organizasyon işleri ile ilgilenirken, arkadaş gruplarının sosyal aktivitelerine katılmak isteyebilirsiniz. Mide problemleriniz gündeme gelebilir.

12 Kasım 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Sabit düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Çevrenizde bayan arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmak isteyeceksiniz. Yaratıcı yönlerinizle yeteneklerinizi birleştirerek, ortaya yenilikler sunmak istiyorsunuz. Hedef olmak istemeyebilirsiniz fakat, yine de bazı sorunlar canınızı sıkabilir.

12 Kasım 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Akrepte ilerlerken, duygularınızın katı ve somut tarafları ortaya çıkıyor. İhtiyaçlarınız için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Yollarla ilgili hayalleriniz var ve gerçekleştirmek adına başlattığınız önemli adımlar kişisel başarınızı daha da perçinleyecek. Çevrenizde, farklı anlatılan konuları hemen algılıyorsunuz.