12 Mart 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

12 Mart 2016 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, Ay ve Merkür burcunuzda ilerlerken güçlü ve aktif bir kişilik sergiliyorsunuz. İçinizde bir çok sıkıntıları bastırmak zorunda kalabilirsiniz.Düşüncelerinizi ifade ederken, sözlerinizi anlamlı bir şekilde paketlemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün partnerinizi etkiniz altına almayı başaracaksınız. Özellikle ona karşı üstünlük duyguları içindesiniz.

12 Mart 2016 Cumartesi BOĞA: Burç Yorumu:

Bilinçaltınızda amaçladığınız bir takım planlarınız var. Fakat çevresel faktörler önemli bir engel teşkil edebilir. Bugün arkadaşlarınızla aranızda güçlü bağlar oluşturabilirsiniz. Karşılıklı yardımlaşmalarla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnatçı yapınız, her zaman olumlu sonuç vermeyebilir. Bugün beklemesini bilmelisiniz.

12 Mart 2016 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi etkilemeyi seviyorsunuz. Bugün işbirliği içinde olacağınız kişilerin inatçı tavırları karşısında sinirlenebilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir gün içindesiniz. Fakat sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

12 Mart 2016 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız bir gerçek. Yaşam kalitenizi arttırma çabası içinde olmanızı, biraz da çevresel faktörlerle bağlantılı ilerliyor. Toplumsal olayların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Olayları çok iyi takip ediyor olmanız, size iyi bir prestij kazandırabilir, Sadece dikkatli olmalısınız.

12 Mart 2016 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Ay ve Merkür kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, ben merkezci yönünüzü ortaya çıkarıyor. İnançlarınız doğrultusunda ilerliyor olmanızın, size kazandıracağı avantajlara biraz daha yaklaşıyorsunuz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz.

12 Mart 2016 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Zeki yönlerinizi saklamak istemediğiniz bir gerçek. Girdiğiniz ortamlarda farkınız hemen göze çarpıyor. Maddi konularda akıllıca verdiğiniz kararlar gündemde olacak. Bugün finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. Girişken yapınızı daha da ön plana çıkaracaksınız.

12 Mart 2016 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Karşıt burcunuzda ilerleyen Merkür ve Ay, duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut sunuyor. Sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızla, onun size olan davranışları arasında olumlu bir paralellik var. Birlikte ortak girişimciliğinizin iyi bir yapılanma getirmesi için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Karşınızdaki kişinin düşünceleri önem kazanıyor.

12 Mart 2016 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

İkinci yönetici gezegeniniz Mars gezegeni Oğlak'ta ilerlerken, duygularınızı mantıklı bir şekilde bastırmayı yeğliyorsunuz. Zamanı olumlu bir şekilde kullanmayı iyi biliyorsunuz. Yakın çevrenizde bir takım olumlu gelişimlere şahit olurken, kişisel yardımlarınızla onlara destek vereceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişileri incelemelisiniz.

12 Mart 2016 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz. Hareketli bir gün geçirmek için, farklı planlar yapıyorsunuz. Kendinizi yenilemenin zamanı geldi.

12 Mart 2016 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Güçlü enerjinizi, hayallerinizi gerçekleştirme adına kullanmalısınız. Bugün birçok fırsat aynı anda karşınıza çıkabilir. Değişik olayların sizde yaratacağı farklı duygular aklınızın karışmasına neden olacaktır. Partnerinizle aynı düşünce içinde olmanız, sosyal yaşantınıza önem vermenize neden olacaktır.

12 Mart 2016 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kardeşlerle ve yakın akrabalarla ortak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Onların sizi ziyaret etmek istemeleri, sizi olumlu bir şekilde etkileyecektir. Beklentilerinizin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilir, küçük detaylardan karlı çıkabilirsiniz. Bugün, küçük seyahatler söz konusu olabilir. Kendinizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

12 Mart 2016 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. Bugün, içinizden geldiği gibi hareket etmeli ve hiç kimsenin etkisinde kalmamalısınız. Finans konularına akılcı yaklaşımlar içinde olsanız bile, içsel sesinizi dinlemelisiniz. Hissettiklerinizle çevresel faktörler çok farklı ve olayların detayları sizin için önemli olacak.