12 Ocak 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

12 Ocak 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Dürüst, dikkatli ve akıllı bir çalışma arkadaşısınız. Çalışırken, kendinize yöneliyor ve çevrenizi unutuyorsunuz. Bu da bencil olduğunuz imajını yaratıyor. 
AŞK: Onun gereksiz konuşmaları kıskançlık dürtülerinizi ön plana çıkarıyor. En olmadık zamanlarda, kırıcı sorularla onu tartaklıyorsunuz. 
SAĞLIK: Sezgi gücünüz ve idealist yapınız yüzünden oluşan gerginliğinizin, sağlığınızı olumsuz etkilediğini sonra anlayacaksınız. Dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

12 Ocak 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Para kazanma hırsınız o kadar yoğun ki, bazen siz bile kendinizi anlayamıyorsunuz. Dostlarınız ihmal edilmişliklerinin küskünlüğünü yaşıyorlar.
AŞK: Hem aşkı ister, hem de fazla içli dışlı olmaktan korkarsınız. O, ise sizden daha fazla ilgi görmek ve fark edilmek istiyor.
SAĞLIK: Kendinizi öylesine yorgun hissediyorsunuz ki, ayakta duracak haliniz yok. Buna rağmen hareket halinde olmanız, anlaşılır gibi değil. 

12 Ocak 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili, hataları kabul etmeyen bir yapınız var. Üstelik haklı sayılırsınız. Sadece baskı altında çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. 
AŞK: İnsan canlısı görünen imajınız, ona karşı değişiyor. Partnerinizin küçücük uyarılarına karşı, çok büyük alınganlıklar sergiliyorsunuz. 
SAĞLIK:Bu hafta soğuk algınlıklarına daha yatkınsınız. Boğazlarınız çok hassaslaşmış durumda. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

12 Ocak 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Tutucu ve asabi davranışlarınız tepki alsa da, siz bildiğinizden şaşmıyor üstelik ortaya çok güzel çalışmalar çıkarıyorsunuz. 
AŞK :Aşk ta seçici davranışlarınız yüzünden, bazen sevgisiz kalabileceğiniz bile söylenebilir. En büyük hatanız seçtiğiniz kişiye karşı, fazla eleştirici davranmanız.
SAĞLIK: Çalışmak sizin için çok önemli. Bu yüzden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yiyeceklerinize dikkat etmeli ve alerjiye sebep olabilecek gıdalardan uzak kalmalısınız.

12 Ocak 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Olaya çok yönlü bakışınız, size bu konuda farklı bir vizyon sağlıyor. İletişiminizin güçlü oluşu, sosyal yaşantınızı da ayakta tutuyor. Hobilerinize zaman ayırmalısınız.
AŞK: Aşkla çok genç yaşlarda tanışmanız, bu duyguların, yaşantınızda ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Her şey bir yana, aşksız yaşayamazsınız. 
SAĞLIK:Ayaklarınızı üşüttüğünüz zaman hemen bel bölgenizde ağrılar başlıyor. Sağlam bir görüntünün altında nazik bir bünyeniz var. 

12 Ocak 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu: 
İŞ: Çalışma arkadaşlarınızın hiçbir özel gününü unutmuyorsunuz. Onlar, duygusal yapınızı eleştirseler de, mükemmel dostluğunuzu takdir ediyor ve sizi seviyorlar. 
AŞK: Sevginizi, karşınızdaki kişiye çok güzel aktarıyorsunuz. Ondan da aynı ilgiyi beklemeniz normal. Fakat, herkesin kişiliği çok farklı olduğu bir gerçek. 
SAĞLIK: Duygusal gününüzde değilseniz, sağlıklı sayılırsınız. Çünkü her an değişen ruh durumunuza göre, sağlık grafiğiniz şekil değiştiriyor

12 Ocak 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu: 
İŞ: Arkadaşlarınız her konuda size destek vermeye hazırlar. Fakat, bazen onlara öylesine ilgisiz davranıyorsunuz ki, yanlış yaptığınızı sonradan anlıyorsunuz. 
AŞK. İrade gücünüz sayesinde her türlü engeli aşıyorsunuz. Duygusal konularda da durum aynıdır. Güçlü kişiliğiniz, temelinde sadıklığı getiriyor.
SAĞLIK: İnatçı bir kişiliğinizi bilmeyen yok. Ele aldığınız konuları bir çırpıda bitirmeye çalışmanız, sağlığınız konusunda sizi olumsuz etkiliyor. 

12 Ocak 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Kişisel duygularınızı ön plana çıkarmadan çalışmalısınız. Özellikle, bugün ortak çalışmalarda başarılı bir performans sergileyebilirsiniz. Gününüz başarılı geçecek.
AŞK: Ani ve şiddetli gelişen duygularınız yüzünden, zor durumda kalıyorsunuz. Ona karşı biraz daha sabırlı olmalısınız. O, size karşı son derece saygılı. 
SAĞLIK: Sağlığınız yerinde. Sadece, değişen mevsim şartlarıyla başınız dertte. Siz güneşli ve açık havaları seviyorsunuz. Kötü hava şartları canınızı sıkıyor.

12 Ocak 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu: 
İŞ: İnsanların sizinle paylaşacakları o kadar çok şeyleri var ki. Her an sizi çevrelerinde görmek istiyorlar. Öğrenmekten asla bıkmıyorsunuz. 
AŞK: Ateşli ve hızlı karakteriniz sevdiğiniz kişiyi çok üzüyor. O, ne söylerse söylesin siz bildiğinizden şaşmıyorsunuz. Çok yönlü kişiliğiniz tatminsizlik yaratıyor. 
SAĞLIK: Sosyal yaşantının her köşesinde olmak isteyişiniz problem yaratıyor. Çünkü yoğun temponuz yüzünden sinirli oluyorsunuz. Yaşantınıza bir düzen getirmelisiniz.

12 Ocak 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Sorunlarınızı gözünüzde büyütüyorsunuz. En çok da, önerilerinizin kabul edilmediği zamanlarda isyankar oluyorsunuz. İnatçı yapınızı biraz törpülemelisiniz.
AŞK: Eleştirici yapınızın derecesini düşürmelisiniz. Sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi kabul ettirmeniz mümkün değil. O, kendi bildiği şeyleri yapmaktan hoşlanıyor.
SAĞLIK: Bugün baş bölgenizi korumalısınız. Sizin en zayıf noktalarınızdan birinin, boğaz bölgesi olduğunu unutmayın. 

12 Ocak 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Yeteneklerinizi yeterince değerlendirmesini bilmiyorsunuz. Özellikle siz, sanata yönelik çalışmalar yaptığınız zaman daha başarılı olursunuz. 
AŞK: Süregelen ilişkiniz varsa, bu günlerde değişimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı ona anlatmalı ve sonucunu birlikte tartışmalısınız. 
SAĞLIK: Çevrenizdeki işlerin çoğalması ve sizden çok daha fazla performans beklenmesi sinirlerinizi bozuyor. Çünkü, sorumluluk sevmiyorsunuz.

12 Ocak 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu: 
İŞ: Sürekli yeni şartları zorlayarak; kendinize yeni iş alanları yaratmaya çalışmanız, çevrenizde ilgiyle izleniyor. Daha sebatkar olmalısınız.
AŞK: Arkadaşlık ve dostluk duygularını ayırmasını bilen, ender insanlardan birisiniz. Fakat, karşınızdaki kişiler sizinle aynı şekilde düşünmüyorlar.
SAĞLIK: Belli etmeseniz de her şeyi kafanıza fazla takarak, gerili yay gibi oluyorsunuz. Bugünlerde fazla yorgunsunuz12 Ocak 2015 Pazartesi .