12 Temmuz 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

12 Temmuz 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

12 Temmuz 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

12 Temmuz 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

12 Temmuz 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

12 Temmuz 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Ay, para evinizde ilerlerken güçlü desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyici strateji geliştireceksiniz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.

12 Temmuz 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

12 Temmuz 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

12 Temmuz 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:
Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün.Düşüncelerinin çevreniz tarafından takdir görecek.

12 Temmuz 2016 Salı YAY Burç Yorumu:
Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.

12 Temmuz 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

12 Temmuz 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plan. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

12 Temmuz 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuz Başak'ta ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.