13 Aralık 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

13 Aralık 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
İsteklerinizde artış, sizi mantıklı hareket etmeye zorluyor.Duygularınızda ısrarcı davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmelerin, coşkularının artmasına neden olurken, kişiliğinizle ilgili kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizde farklı gelişimler söz konusu olacak.Hareketli yapınız kazalara neden olabilir.

13 Aralık 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten kendinizi yorabilirsiniz. Birçok sorumluluk sizi bekliyor. Prensipleriniz konusunda taviz vermediğiniz gibi, bilgilerinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlediği için, karamsar tavırlarınızı göz dolduracak ve çevrenizi biraz sıkacaktır.

13 Aralık 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir Fakat uzun vade de, sonuçların değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz. Strese bağlı baş ağrılarınız olabilir. 

13 Aralık 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Sosyal ve kişisel ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabiliyorsunuz. Yaşamınızla ilgili çözülmesi gereken olayları beklentiye almakla, kendinize zarar veriyorsunuz. Bugün, duygusal anlamda kendinize toleranslı olmalısınız.Geçmişte yaşadığınız olayların sizi değiştirmesine izin vermekle, hata ediyorsunuz.

13 Aralık 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Maddi konulara yaklaşımınız, kişisel olayların karmaşası içinde gelişiyor.Özgürlüğünüzü kısıtlayacak olaylardan uzaklaşmak isteseniz de gerçekler sizi üzebiliyor. Bugün, sağlığınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıkı çalışmanız sonucunda, bünyenizde bir takım enerji düşüklüğü hissedeceksiniz.

13 Aralık 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Aşka yaklaşım tarzınızda bazı belirsizlikler olabilir. Uzun süredir beklentilerinizin karşılıksız kalması, sabrınızı zorladığı için, artık bir takım olaylara kesin çözüm getirmek istiyorsunuz. Duygularınızdaki eski coşkuyu aradığınız günler var. Bugün, olayları çok fazla abartmadan , geçiştirmelisiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün. 

13 Aralık 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Aile içi duygusallığını ön planda olduğu bir gün. Onların sorunlarına kayıtsız kalamadığınız için, bazı konularda destek vermek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde mutsuz kişi görmeye tahammülünüz yok.Para hareketinizi, çevresel ilişkileriniz belirliyor. Bugün, olaylara yaklaşım tarzınızı kendiniz belirlemelisiniz.

13 Aralık 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:
İletişim konusunda, kendinizden başka hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Bugün, içsel kararlarınızda belli bir sağlamlık ve otorite söz konusu. Duygusal bağlarınızı güçlü tutarken, sağlıklı bir mantık üretmek istiyorsunuz. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve olaylara sakin bir şekilde yaklaşıyorsunuz. 

13 Aralık 2016 Salı YAY Burç Yorumu:
Maddi konulara temkinli ve karamsar yaklaşmanız yüzünden, belirsizlik yaşıyorsunuz. Bugün çalışma hayatınızla ilgili yeniliklere ihtiyaç duyabilirsiniz fakat birtakım engellemeler yüzünden olayların seyri değişebiliyor.Kendinizi ispat etmek için, fazla çaba sarf etmek istemiyorsunuz. Ayaklarınızı üşütmemelisiniz, karın ağrılarınız olabilir. 

13 Aralık 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, güvenli ilişkileri tercih ediyorsunuz. Bugün, enerjinizde eksiklikler hissedebiliyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerinizde geçmişten kaynaklanan sorunlar olabilir. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak isteyebilirsiniz. Gizemli davranmaktan vazgeçerseniz, olaylar kısa sürede çözüme kavuşacak.

13 Aralık 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Bilinçaltınızda gelişen olaylara hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Yoğun duygular içindesiniz. Enerjinizi farklı bir şekilde kullanmalısınız. Yaptığınız işlerde zamana ihtiyacınız var fakat siz, her şeyi kısa bir süreye sığdırmak istiyorsunuz. Bağlantılarınızı akıllıca yaptığınız zaman, sonuca yaklaşacağınızdan emin olabilirsiniz. 

13 Aralık 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:
Duygularınıza belli bir disiplin getirebilirsiniz. İçsel savaşlarınıza son vermek isteseniz de, bazı olayların etkisinde çok fazla kaldığınız için, gelişen durumlara çok kolay alışamıyorsunuz. Kendinizi yargılarken, başkalarınız da kolayca suçlayabiliyorsunuz. Dolaşım sisteminizle ilgili problemler söz konusu olacaktır.