13 Eylül 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

13 Eylül 2014 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu
Yönetici gezegeniniz para evinizde ilerlerken, maddi konularla haşır neşir olmaya devam ediyorsunuz. Venüs'ün Akrep burcuna geçmesiyle daha zevkli ve eğlenceli konular gündeme gelecek. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Öncelikle bitirmeniz gereken işleri tamamlamalısınız. Kendinize zaman ayırmalısınız.

13 Eylül 2014 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu
Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. İdeallerinizi gerçekleştirirken işin eğlenceli tarafını da unutmamalısınız. Derin düşündüğünüz konuların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Çözülmesi gereken problemlerinizi, kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı daha çok seveceksiniz. Olayları dağıtmamaya çalışın.

13 Eylül 2014 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu
İş konusunda sizi sıkan durumlardan kolayca kurtulmanın çarelerini arıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, düşüncelerinizi analiz etme yeteneğinizi ön plana çıkarıyor. Sevdiğiniz kişilerle çalıştığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin.Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

13 Eylül 2014 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Sakinliği deneyin.Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışmanız yanlış anlaşılıyor.

13 Eylül 2014 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum, iş disiplininize verdiğiniz önemi daha da belirgin hale getiriyor. Başarmak için, kendinize koyduğunuz kotaları aşmak için gösterdiğiniz çabalardan kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir gün. Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Partnerinizin üzerinizde etkisi oldukça yüksek.

13 Eylül 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu
Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. İsteklerinizin ve çevre koşullarını denetlemek zorunda kalacağınız bir gün. Duygusal konularda disiplinli davranışlarınız yüzünden karşı tarafa yorucu geliyorsunuz. İkinizin de sorunları var ve siz, bu konuda problemlerinizi konuşmak için ilk adımı atmalısınız.

13 Eylül 2014 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu
Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız, elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız. Ailenizin istekleri karşısında bocalayacağınız bu günü olayları esneterek atlatabilirsiniz.

13 Eylül 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu
Venüs burcunuzda ilerliyor. Duygusal konularda isteklerinizde artış var. Mars gezegenin karşıt burcunuzda oluşmasıyla, partnerinizle aranızda önleyemediğiniz çekişmeler yaşayabilirsiniz. Cinsel ve kişisel cazibeniz yüksek oluşu, karşı tarafın kafasına karışmasına neden olacak.Sizin isteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

13 Eylül 2014 Cumartesi YAY Burcu Yorumu
Jüpiter gezegeninden olumlu etkiler alıyorsunuz. Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor.Bugün Ay para eviniz etkiliyor. Tarzınız olmadığı halde, küçük hesaplar yapıyor ve kuşkucu yönlerinizi ortaya çıkaracak olaylara yöneliyorsunuz. İsteklerinizde ısrarcı ve inatla davranırsanız engellerle karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2014 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor. Sabit düşünüyor ve inatla kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Sadece düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, karşı tarafın da fikrini almalısınız. Çok bireysel olmayın. Olayların duygusal boyutu kafanızı karıştırabilir.

13 Eylül 2014 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu
Ay bilinç altınızın daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Kararsız davrandığınız günlerde sevdiğiniz kişi anında size destek oluyor. Fakat bugün onun da sorunları olabilir ve size ihtiyaç duyabilir. Onun isteklerini görmezlikten gelemezsiniz.Karşılık vermek için tam sırası. Kendinizi çevrenizden soyutlamanız gereken bir gün değil.

13 Eylül 2014 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu
Venüs kombinasyon burcunuzda ilerlerken, kendinizle ilgili bir takım farklılıklara ihtiyaç duyuyor ve duygusal anlamda değişimlere kendiniz hazır hissediyorsunuz.Uzun yolculuklar ve bazı gizli anlaşmalar gündeme gelebilir. Vereceğiniz karalardan karlı çıkacaksınız. Bugün işbirliğinden çok bireysel düşünmelisiniz.