13 Ocak 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

13 Ocak 2016 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bugün yine fikirlerin konuşturulduğu ve düşüncelerin düelloya çıkarıldığı bir ortamda, çevrenizdekilere konuşma fırsatı vermeyeceksiniz. 

Sizin sevdiğinize, sevdiğinizin de size ihtiyacı olduğu bir gün yaşayacaksınız. Gün içinde sevgi dolu sözcüklerinizi telefonla ona iletin. 

Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün daha da hareketli olacaksınız.

13 Ocak 2016 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Sizinle özdeşleşmiş olan projenizle baş başa kalmanız, bugün size yarar sağlayacak. Bir takım ciddi spekülasyonlardan uzak kalacaksınız.

Partneriniz sizin kişilik yapınız karşısında, elinde olmadan hırçınlaşıyor. Ona karşı anlayışlı davranarak, iddialaşmayın.

Sakin bir yapınız olmasına rağmen olayları içinizde biriktirip, sonradan patlıyorsunuz. Zararı size dokunuyor.

13 Ocak 2016 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Her konuda bilirkişi gibi davranmak zorunda değilsiniz. Bu durum, sizi seven arkadaşlarınız tarafından da eleştiriliyor.

Onunla olan ilişkileriniz, sizin ruhsal ve fiziksel durumunuza göre değişen yanlış bir rota izliyor. Daha doğru bir deyimle, izlettiriliyor.

Değişken olmanız sizi canlı ve neşeli yapıyor. Her an kendinizi mutlu edecek işler buluyor ve ilgi odağı oluyorsunuz.

13 Ocak 2016 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Özellikle, size yakın olan insanların davranışlarına karşı çok hassassınız. Böyle negatif durumlarda kendinizi pasifize etmeyin

Partnerinizle yaşamınızda öyle kesitler var ki, aklınıza geldiği anda kopuyorsunuz. O anda, onunla olan birlikteliğiniz donuklaşıyor.

Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden.

13 Ocak 2016 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Kurmaya çalıştığınız organize bir durum söz konusu olabilir. Şartların sizin lehinize gelişeceğinden dolayı, bir endişeye kapılmanıza gerek yok.

Bazen öyle dağınık oluyorsunuz ki, bu giyiminize de yansıyor. Sevdiğiniz insan böyle anlarınızda sizi toparlamaya çalışıyor, ona kızmayın.

İdealist yapınızı çok fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı.

13 Ocak 2016 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

İş arkadaşlarınıza, onların yapabilecekleri işleri delege etmenizde yarar var. Bu, hem işinizin hem de sizin performansınızı arttıracak.

Size göre önemli olmayan, fakat onun içinde fırtınalar estiren duygularına karşı daha paylaşımcı olun. En önemlisi de; eleştirmeyin.

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi hassas ve kırılgan yapıyor. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçerek yaşamın zevkini çıkarın.

13 Ocak 2016 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, sizin için önemli olabilecek bir telefon görüşmesi günlük işlerinizi etkileyebilir. Fakat, tahmin ettiğinizden farklı olmayacak.

Beraberce yorumunu yapmaya çalıştığınız bir konuda söylediğiniz düşünceleri, partneriniz ukalalık olarak algıladı. Bu konuda yapacağınız bir şey yok.

Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz.. İçsel korkularınız bir an önce yenmelisiniz.

13 Ocak 2016 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

İşinizle ilgili meraklı yapınızı destekleyecek dokümantasyon çalışmalarınızı düzenli tutmuyorsunuz. Biraz daha arşivlemeye dikkat edin.

Kıskançlığınızı gurur meselesi yapıp, umursamaz tavırlar içine girdiğiniz zaman pek inandırıcı olmuyorsunuz. Sakinliğiniz iyi ama; tabii doğal olarak.

Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Alışkanlıklarınızdan fedakarlık yapmak size göre değil.

13 Ocak 2016 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Bugün, içinizden geçen konularda çekinmeden aktivite gösterin. Çünkü; istekleriniz doğrultusunda davranmak, size kazanç getiriyor.

Sinirlendiğiniz zaman, tüm hareketleriniz kontrolsüz kalıyor. Onun da inatçılığı eklenince, gününüz içinden çıkılmaz hale geliyor.

İnce fiziğinize bir şeyler oluyor. Bugün Ay dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İştahınızı dengelemelisiniz.

13 Ocak 2016 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

İşinizle ilgili gerekli olan yan girdi malzemeleriniz için takipçiliğiniz çok iyi. Bu yapınız zamanda öne geçmenizi sağlıyor.

Partnerinizle çelişkilerinizin olabileceği bir gündesiniz. Böyle anlarınızda partnerinizin sağduyulu davranışları stepne oluyor.

Kızgınlığınızı bastırarak sinir sisteminize zarar veriyorsunuz. Çevrenize karşı biraz daha paylaşımcı olmalısınız.

13 Ocak 2016 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Kimseye sezdirmeden; içinizde öyle fırtınalar estiriyorsunuz ki, bulunduğunuz ortamdan çok uzaklara gidiyorsunuz. Ama hala işinizi eksiksiz yapabiliyorsunuz. 

Gezegenlerin etkisiyle, duvarlarını coşkularınızın ördüğü labirentler içinde, onun izlerini aramakla gününüzü geçireceksiniz. 

Beslenme konusunda duyarlı olmanıza rağmen, güzel yiyeceklere dayanamıyorsunuz.. Kilo problemine dikkat edin.

13 Ocak 2016 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Gergin bir gün ve kendinizi çökertmeye hazır düşünceler zincirini hızla örmeye başladınız. Kendinizi toparlayın ve zıt yapıcı ruhunuzu ortaya çıkarın. 

Hisler bulutu giderek kalınlaşıyor.Oysa, kendi rüzgarınızı yaratmamak için hiçbir nedeniniz yok.

Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz. Ağlama krizlerinde vazgeçmeli, daha esnek olmalısınız.