13 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

13 Temmuz 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Oldukça hareketli bir gün içinde olacaksınız. Üçüncü evinizde ilerleyen Ay , çevre iletişiminizde duygusal bağlarınızın güçlenmesine neden olacak.Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bu günde, onların bazı isteklerinin yerine getirme konusunda girişimci yapınız ön plana çıkacak. Bugün anlamlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız.

13 Temmuz 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Maddi girişimciliğiniz artıyor. Ay para evinizde ilerlerken, önünüze bir çok seçenek sunuyor.Seçin konusunda zorlanabilirsiniz. Uzun süredir size ulaşmak isteyen dostlarınızla yapacağınız önemli görüşmeler bazı işlerinizin hızlanmasına neden olacak. Yeni anlaşmalar ve projelerin gündeme gelmesi, biraz da sizin çabanıza bağlı olarak gelişecek.

13 Temmuz 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Bugün yapacak çok fazla önemli işleriniz var. İkilili ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Gizli duygularınız atakta. Bazı talepleriniz ortaya çıkacak Maddi konularda alacağınız destekleri doğru kullanmalı ve yatırımlarınızı olumlu yönde yapmalısınız. Çevresel aksiyonlarınızda şiddetten kaçınmalısınız.

13 Temmuz 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
Fikirlerinizi paylaşma konusunda tutucu davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün Ay bilinç altınızı ortaya çıkaracak ve kendinizi ifade ederken doğru kararlar alacaksınız. Sistematik düşündüğünüz zaman bir çok şeyi anında halledebiliyorsunuz. Bugün Aile içi dayanışmaya gereksinim duyacaksınız.Ani yolculuklara hazır olmalı ve bavulunuzu hazırlamalısınız.

13 Temmuz 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Güçlü yapınızı işinizde istediğiniz gibi ortaya çıkaracak ve karşı cinsin ilgisini üzerinizde hissedeceksiniz. Onlarla ortak yapacağınız aktiviteler, sayesinde kendi yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız.Birlikteliklerinizde ben egosu yaşamadığınız sürece, her şey kendi sınırları içinde uygun şartları hazırlayacak. Kişilik çatışmalarından uzak kalmalısınız.

13 Temmuz 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Sert çizgilerden nefret etmenize rağmen, bugün sizi sıkan durumların dışına çıkmak istemeyebilirsiniz. Maddi konularda yeni finans konulara ihtiyacınız var. Ailenizin sizden sakladığı bazı olaylara yeni bir bakış açısı oluşturacaksınız. Kendinizi yetersiz hissetmek istemiyorsunuz.Çevresel alınganlıklardan uzak kalmayı başarmalısınız.

13 Temmuz 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Fikirleriniz karşı taraf içinde ilgi çekici gelecek ve bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaratıcı yönlerinizi her fırsatta ortaya çıkarmaktan hoşnut olmanız, onlar için de güzel bir avantaj.Kendinizi ifade dereken menfaatlerinizi de koruma ihtiyacı içinde olmanız, onların açısından da güven verici bir ortam teşkil ediyor. Bugün içinizde değişimler var.

13 Temmuz 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde yeni konular gündeme gelecek. Bugün acele etmeden gözlem yeteneğinizi kullanacaksınız.Baş ağrılarınız olabilir.Rüzgara karşı tedbirli olun.

13 Temmuz 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
Yaşamdan hayal ettiğiniz o kadar çok şey varken, yaşadığınız olumsuzluklar karşısında geriye dönüşler yaşamaktan sıkıldınız. Ertelenmiş olaylar karşınıza çıkmamalı.Yeni dostluklardan alacağınız destek sayesinde eski yaşantınızla ilgili sorunları kısa süre içinde çözeceksiniz. Bugün inatçı ve bağnaz kişilerden uzak kalmalısınız. Zarar görebilirsiniz. 

13 Temmuz 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
Birlikte çalıştığınız bazı kişilerin sosyal aktiviteleri oldukça güçlü. Onlardan talepleriniz olacak ve istemeden kırdığınız kişilerle yeniden bağlar oluşturmanız mümkün. Yeni anlaşmalar için uygun bir gün değil. Bazı görüşmelerinizi erteleme konusunda kararlı olmalısınız. Çevrenizin ilgisini üzerinizde hissetmek hoşunuza gidiyor.

13 Temmuz 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
Siz doğal olanı yapıyor ve paylaşımlarınızı çevrenize aktarırken gerçek fikrinizi açıklamaktan çekinmiyorsunuz. Bugün yeni çalışmalar içine girecek bir çok sorumluluğu üstlenmekten korkmayacaksınız. Geçmişte yaptığınız hataları artık düşünmek istemeyişiniz ayrıca size bir özellik kazandıracak. Bugün yediklerinizin hijyen olmasına dikkat etmelisiniz.

13 Temmuz 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
Dostlarınızla paylaşmanız gereken konular da tedbirli olmalı ve herkesin fikrinin farklı olabileceğini düşünmelisiniz. Sizi yanıltmalarına izin vermemelisiniz.Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalısınız.