14 Haziran 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

14 Haziran 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

14 Haziran 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:
Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.

14 Haziran 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:
Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Reddetme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız kolaylaşacak.

14 Haziran 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:
Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.

14 Haziran 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, kişisel özgürlüğünüz konusunda bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtan davranışlarınızla oldukça ilgi göreceksiniz. Vurgulayıcı tavırlarınız göz dolduracak.

14 Haziran 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün yardımlaşma duygularınız çok yoğun bir şekilde seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli ve tereddütlü davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlü ifadelerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz ve kendinizi savunma konusunda, ısrarcı bir tutum izleyeceksiniz.

14 Haziran 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:
Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare etmeyi başaracaksınız.

14 Haziran 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:
Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni, bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

14 Haziran 2016 Salı YAY Burç Yorumu:
Bugün gücünüzü maddesel olaylara odaklamış durumdasınız. Özel yeteneklerinizi sunuş şeklinizi tasarlamaya başladınız bile. Yapacağınız işlerde rakip tanımak istemiyorsunuz. Yurt dışı bağlantılarınız varsa, kökten halletmeniz gereken bir çok pürüz olabilir. Özgürlüğünüzü doğru zamanlarda kullandığınız zaman, başarı grafiğiniz artıyor.

14 Haziran 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:
Maddi konularda sadece mantığınızla değil, güçlü sezgilerinizin de size yardımcı olduğunu bildiğiniz için, hiçbir şeyi şansa bırakmaktan yana değilsiniz. Mesleki hırslarınız ön planda olacak. Girişimciliğinizin desteklenmesini istemeniz, bazı güç kaynaklarını harekete geçirebilir. Güvendiğiniz bir dostunuzdan kişisel yardım alabilirsiniz.

14 Haziran 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Duygularınızı ifade ederken zorlandığınız bildiğiniz için, tartışmalardan kaçmayı yeğliyorsunuz. Güçlü yaratıcılığınız her fırsatta sergileme ihtiyacı hissettiğiniz için, küçük hiddetlerin büyük zararlara yol açtığını sizden daha iyi bilen yok. Gözlemciliğinizin yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

14 Haziran 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:
Bugün, başkalarının şansından yararlanabilirsiniz. Kişisel kazançlarınızın artışı konusunda ilginç fikirleriniz gündeme gelecektir. Aile çevrenizde gelişen ilginç olaylara seyirci kalmak istemiyor ve paylaşımlarda sizinde katkınız olsun istiyorsunuz. Duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi kontrol etmeli ve isteklerinizi dengelemelisiniz.