14 Kasım 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

14 Kasım 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Meraklı yönünüz ile beraber maceracı yapınızın da aktif olduğu bir gündesiniz. Ay, ortak burcunuz Yay'da ilerlerken, özgürlük duygularınız atağa kalkıyor. Yolculuklar ve geziler gündeme gelecek. Birçok kişiye söz vermeniz yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Karşı cins üzerinde etkinliğinizin olduğu bir gün.

14 Kasım 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Partnerinizin kazançlarını yönlendirirken; bugün, onunla birlikte ortak kararlar da alabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi kısıtlamak zorunda kalacaksınız. Güçlü arzularınızı dengelemeli ve partnerinizin sizden beklediği desteği vermelisiniz. Ayrıntılı düşünmekten vazgeçmelisiniz. Fırsatları kaçırıyorsunuz. 

14 Kasım 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Çevrenizde gelişen bir takım olaylar kafanızı kurcalayacak. Gizemli değilsiniz ve bu tür davranışlar sizi olumsuz kılıyor. Bugün, tüm enerjinizi kişisel ilişkilerinizde yoğunlaştırmalısınız. Partnerinizin sizinle aynı fikirde olmaması tartışmaya neden olabilir. İsteklerinizde ısrarcılıktan uzak durmalısınız.

14 Kasım 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın konumu, sinirli ve huzursuz olmanıza neden oluyor. Bulunduğunuz ortamlarda aceleci tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Her zamanki sakinliğinizden eser yok. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız, esnek ve rahat olmayı denemelisiniz. Beklemediğiniz ilginç haberler alabilirsiniz.

14 Kasım 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Ay Ortak burcunuz Yay'da ilerlerlerken, duygusal ilişkilerinizi etkiliyor. Hislerinizde ısrarcı olabilir ve partnerinizle eğlenceli ortamları tercih edebilirsiniz. Fiziksel anlamda coşkulu ve heyecanlısınız. Düşünmeden hareket ederek, sonradan pişman olacağınız davranışlardan sakınmalısınız. Bugün, her türlü çılgınlığa yatkınsınız.

14 Kasım 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Zihinsel aktivitelerinizin sergileyebileceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda olaylara yaklaşım tarzınız ve kelimeleri titizlikle seçmeniz yüzünden hak ettiğiniz hedefe yaklaşıyorsunuz.. Sosyal dengelerinizin gözden geçirmeli ve ailenizin size sunduğu değer yargılarını ön plana çıkarmalısınız. 

14 Kasım 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, çevresel uyumunuz mükemmel. İyi niyetli yaklaşımlarınızla, dostlarınız arasında gerekli dengeyi büyük bir başarı ile sağlıyorsunuz. Fikir çatışmalarına karşı değilsiniz fakat olaylarda güçlü bir mantık arıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kardeşlerle olan iletişiminizi gündeme getiriyor. Duygusal bağlarınız güçleniyor.

14 Kasım 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bugün, maddi konular ikinci planda kalacak ve yaratıcılığını ifade edecek işlere yöneleceksiniz. Özgürlüğünüzü sergileyebileceğiniz alanları seçiyor olmanız, dostlarınızı ihmal etmenize neden olabilir. Baş ağrılarınız olabilir.

14 Kasım 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Ay; burcunuzda ilerlerken, duygusal enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Sosyal yaşantınızı vurgulayacak ve kendinizi farklı kılacak işler ortaya koyacaksınız. Bugün, olayları doğal akışı içinde yaşamak istiyor ve programlı ve güdümlü yaşamaktan kaçınıyorsunuz. Partneriniz de, sizin çılgınlıklarınızı benimseyecek. 

14 Kasım 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Yapıcı davranışlarınızla göz doldurmanız mümkün. İyi niyetli yaklaşımlarınızla çevrenizde birçok kişinin problemlerine ortak olacaksınız. Sosyal yönlerinizi baskı altında tutmamalı ve bugün; çevrenizin duygularını anlamaya çalışmalısınız. Beslenme konusunda oldukça hassas davranıyorsunuz.

14 Kasım 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Bugün, tüm şartlar sizden yana gelişiyor. Çevrenizde gelişigüzel davranışlardan nefret ediyor ve eleştiri konusunda aşırılığa kaçıyorsunuz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek, mutlu olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Mide sorunlarınız canınızı sıkabilir.

14 Kasım 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

İyi niyetli yaklaşımlarınızla zaman kaybediyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin, sizden çok farklı düşündükleri bir gerçek. İş çevresinde, söylediğiniz her şeyin yanlış anlaşılması yüzünden arkadaşlarınıza kızmanız yersiz. Maddi konularda kendi menfaatlerinizi koruma gereğini duyacaksınız. Yeni atılımlarınız için beklemelisiniz.