14 Ocak 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

14 Ocak 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Kendinize olan güveniniz her geçen gün daha fazla artıyor. Bugün size sunulan teklifleri kolay kabul etmek istemeyeceksiniz.. 
AŞK: Sadece duygularınızın ön planda olduğu olayları benimsiyorsunuz. Kendinizi fazla önemsediğiniz için, onu anlamanız güçleşiyor.
SAĞLIK: Ani değişimler ve sallantılar karşısında, anlık olarak ortaya çıkardığınız tepkileriniz korunma zırhınız oluyor. Bu psikolojiye kendinizi gererek girmeyin.,

14 Ocak 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün olaylara yaklaşım tarzınız, çevreniz tarafından ilgiyle izlenecek. Mantıklı davranarak olaylara akıllı çözümler getiriyorsunuz..
AŞK: Aşk konusunda başkalarına önerdiğiniz çözümleri kendi ilişkinize uygulamakta zorlanıyorsunuz.. İş aşkınıza gelince, ilkelliğiniz ön plana çıkabiliyor. 
SAĞLIK: Akşam öğünlerinde gerçekten değişik bir insan oluyor ve ipin ucunu kaçırıyorsunuz. Bu nedenle kısa aralıklarla açlık duygunuzu bastırmaya çalışın.

14 Ocak 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli artan, hızlı bir temponuz var. İş yaşantınızdaki yenilikleri, çevrenize anlatmakta zorlanıyorsunuz.. Çalışacağınız kişileri iyi seçmelisiniz..
AŞK: Yaşantınızda değişen olaylar, aşk yaşantınızı olumsuz etkiliyor. Sevdiğiniz kişi sizden her konuda emin olmak istiyor. 
SAĞLIK: Sizin için stres kaynağı olan konuda, ilgisiz ortamlarda ileri geri konuşuyorsunuz. Fakat, gerçekten konuşmanız gereken yerde susuyorsunuz.

14 Ocak 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Maddi konularda yaşadığınız problemler yüzünden, yaşamınızı kendinize zindan ediyorsunuz. Harcamalarınız konusunda istikrarlı davranmalısınız.
AŞK: Onula birlikte katıldığınız toplantılarda sevdiğiniz kişi ikinci planda kalmaktan sıkılmış durumda. Onun gönlünü almalısınız.
SAĞLIK: Yakın çevrenize ve şartlar elverdiğinde başkalarına yardım etmeyi kendinize görev biliyorsunuz. Sonuç; sıkça yaşadığınız hayal kırıklıkları.

14 Ocak 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün çözüm bekleyen konulara daha mantıklı yaklaşmalı ve problemleri abartacak davranışlardan vazgeçmelisiniz..
AŞK: Bugünü istediğiniz tarzda geçirmek için, elinizdeki tüm imkanları kullanmalısınız. O, sizden, duygularınızı daha coşkulu bir sunuş şekli bekliyor.
SAĞLIK: Duygusal açıdan ulaşmayı istediğiniz konu hakkında gerekli çabayı gösteriyor musunuz? Bunu iyi irdelemelisiniz.

14 Ocak 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Kurallarla yaşamayı seven bir yapınız olduğu için, gün içinde aksayan olaylar karşısında dikkatiniz dağılıyor ve olumsuz etkileniyorsunuz. 
AŞK: İş yaşantınızda karşı cinsle paylaşımlarınız çok olduğu için, sevdiğiniz kişi son derece huzursuz ve sizi oldukça kıskanıyor..
SAĞLIK: Çocuklarınıza veya yakın çevrenize karşı düşkünlüğünüz, zaman zaman kariyeriniz konusunda gecikmelere neden olabiliyor. 

14 Ocak 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizi çok iyi gözlemliyor olmanız, sizi farklı kılıyor. Olaylar karşısında, sakinliğinizi bozmuyor olmanız, sizi avantajlı yapıyor..
AŞK: Tenkit edilmeye gelemediğiniz için, aşk ilişkilerinizde duygusal tökezlemeler yaşıyorsunuz.. Her zaman siz haklı olmayabilirsiniz.
SAĞLIK: İnsanları kırmayı sevmiyorsunuz. Bu nedenle; her zaman olmasa da kendinizi kandırarak adalet duygularınızı zorlamayın.

14 Ocak 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizi yaparken hiç kimseye güvenmiyor, ve kendi işinizi kendiniz takip ediyorsunuz. Bu tür davranışlar size zaman kaybettiriyor..
AŞK: Yaşantınızda maddiyatın büyük önemi var. Attığınız her adımın bir sonrasını düşünmek, sizde alışkanlık haline geldi.
SAĞLIK: Kendinizi, sürekli başkalarıyla kıyaslamak size yarar getirmiyor. Aksine, panik havası içinde gerginlikler yaşıyorsunuz.

14 Ocak 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Her konuya iyimser bir gözlükle bakıyor gibi görünseniz de, küçücük engeller ve hayal kırıklıkları, bu özelliğinizi törpülüyor.
AŞK: Olaylara yaklaşım tarzınız öylesine farklı ki, karşınızdaki kişinin sizi anlaması her geçen gün daha da zorlaşıyor. Daha net olmalısınız..
SAĞLIK: Güçlü sezgileriniz ve pratikte somut yaşadığınız gerçeklikler, sizi ruhsal olarak yoruyor ve sonuçta sinirli bir insan oluyorsunuz.

14 Ocak 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İdeallerinize de haklı bile olsanız, seçtiğiniz yol son derece uzun ve problemli. Hedeflerinizi daha kısa sürede gerçekleştirmelisiniz.
AŞK: Birlikte olduğunuz saatlerde konuştuğunuz konuların ciddiyeti onun canını sıkıyor. Biraz daha romantik olmayı denemelisiniz..
SAĞLIK: Mevcut koşulları değiştirme ve geliştirme ihtiyacı sizi biraz sıkıyor. 
Ama, bu tür konularda sevdiğiniz insana ihtiyacınız var. 

14 Ocak 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Güçlü bir enerjiye sahip olsanız bile, çevrenizle iletişim kurarken, kendinizi ispat etmede zorlanıyorsunuz.. Daha belirgin olmalısınız.
AŞK: Siz güçlü duyguları olan ilişkileri seviyorsunuz. Değişimleri arzu etmenizdeki amaç, kendinizi farklı göstermektir.
SAĞLIK: Sürprizler içinde yeni hayat evreleri yaşamak hoşunuza gidiyor. Fakat, bu yolun size yüklediği ağırlıklar sizi yoruyor.

14 Ocak 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
İŞ:İşinizi yaparken, kendinizi fazla zorluyorsunuz. Bugün olaylara karşı kayıtsız davranarak çevrenizi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.. 
AŞK: Birlikteliğinizde yaşadığınız sorunları üstlenmek istemiyor ve suçu karşı tarafa yüklemek istiyorsunuz. Sorumluluk duygunuzu güçlendirmelisiniz.. 
SAĞLIK: Karşınıza çıkan en küçük sorunda, kendinizle savaşa giriyor ve suç ortakları aramaya başlıyorsunuz. Bu tür olaylarda demoralize olmayın.