14 Şubat 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

14 Şubat 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olacağı bir gün. Bugün Venüs maddi konularda size özgürlük veriyor.

14 Şubat 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz. Sistemli yapınızı zorlayan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, randevularınıza geç kalmamalısınız.

14 Şubat 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla bir çok organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi ve gücünüzü ortaya koyacak büyük projelerin gündeme geleceğini bilmelisiniz. Hırslı yönlerinizi dengeli kullanırsanız, başarınız yükselecektir.

14 Şubat 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay, Koç burcunda ilerliyor ve tepe evinizde sizi etkiliyor. İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebiliriniz. Bugün, dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanlarınızda başarınızı hızlandırmak ve gücünüzü ispat etme savaşı içindesiniz fakat biraz beklemeyi yeğlemelisiniz.

14 Şubat 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

14 Şubat 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Koç'ta ilerleyen Ay, ufkunuzu genişletirken, otokontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

14 Şubat 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizle ortak ve eğlenceli ortamları paylaşmak isteyeceksiniz. Fakat geçici durumlar için, önemli sözler vermemelisiniz.

14 Şubat 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Çevrenizde size her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen, yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Mizacınızın zor yanlarını ortaya koymaktan çekinmiyor ve bu konuda biraz cesur davranıyorsunuz. Bugün, tartışma ortamlarından uzak kalmayı deneyin.

14 Şubat 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız, partnerinizi birçok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olan Yaylar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor.

14 Şubat 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, aile içinde yaşanan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz onları sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.

14 Şubat 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

14 Şubat 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Finans konularıyla ilgili yeni başlangıçlar peşindesiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı ve size farklı konularda başarı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ertelediğiniz işleri bir an önce tamamlamalı ve özel işlerinize de zaman ayırmalısınız. Sezgilerinizin gücünü yadsıyamayacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor.