14 Temmuz 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

14 Temmuz 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Ay, sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde, olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz. Yakın dostlar ve kardeşlerle yapılan ortaklıkların ön planda olması sizi olumlu etkileyecek. Bugün hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.
14 Temmuz 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey; istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda, ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak. Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz.
14 Temmuz 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Aşk konuları sizin için oldukça önemli bir hal alıyor. Yeni başlayan dostlukların kısa sürede şekil değiştirmesi sizin lehinize gelişen bir durum. Duygularınızı yoğun yaşamaktan yanasınız ve bugün partnerinizle aynı dili konuşabilirsiniz. Çekici oluşumlardan yanasınız. İlginiz onunda hoşuna gidecek. Sosyal statünüzde gelişmeler söz konusu. İlginç gelişmeler var.
14 Temmuz 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Yoğun duygular yaşayacağınız bir gün. Bir çok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınız ön planda olacak. Yapmak istedikleriniz, zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Enerjinizi maddesel kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve girişimciliğinizi gösterebileceksiniz. Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor.
14 Temmuz 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Ay, çevre ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Ortak arkadaşlarınızın sizinle birlikte yapmak istediği işler var ve size sunacağı önerileri kabul etme konusunda çekimser davranışlar içine girmeniz muhtemel. Yüksek performansınız sizi seçici yapıyor. Duygusal ilişkilerinizde partnerinizin yoğun temposu da sizin için farklı bir ortam oluşturacak ve hoşnut kalacaksınız. 
14 Temmuz 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu: 
Partnerinizle duygusal değişimler yaşıyorsunuz. Karşılıklı iletişim içinde olacak ve beraberce bir çok konuyu paylaşacaksınız. Ay, tepe evinizde ilerlerken sizin toplumsal hayatınıza farklı bir yumuşaklık ve esneklik veriyor. Toleranslı davranışlarınızı her alanda sergiliyor olmanız, bulunduğunuz ortamlarda sizi seçkin bir duruma getirecek. 
14 Temmuz 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Duygusal enerjinizi olumlu bir şekilde hissetmeniz, ikili ilişkilerinizi istediğiniz potaya çekecek. Bugün beklediğiniz olayları tarzınıza uygun bir formda şekillendireceksiniz. Kararlı davranmanız gereken konularda farklı bir yol izleyecek, beklenen risklerden uzak kalmayı başaracaksınız. İyi niyetinizi aşan durumlara karşı tedbirli olmalısınız.
14 Temmuz 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Ay, başarınızı ortaya çıkaracak bir konum sergiliyor. Yaptığınız her işte, yaratıcılığınızı yüreklice ortaya koymaktan yanasınız ve sonuçlandırabilecek enerjiye sahipsiniz. Maddi beklentileriniz sizi yeniden şekillendirecek. Çevresel iletişimlerde kısa paslaşmalar gündeme gelirken, bugün risklerden uzak kalmalısınız. Aşk konusunda temkinli davranacaksınız.
14 Temmuz 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkileriniz için mükemmel bir performans. Partnerinizle güçlü bir çekim gücü içinde olmanız, aynı zamanda aranızda bir güç birliği oluşturmanıza neden oluyor. Onunla birlikte yeni projeler üretmek için çalışmalar içine gireceksiniz. Fikir çatışmalar içinde olmamalı ve çevrenize kendinizi ispat etmelisiniz. Bugün neşeniz yerinde olacak.
14 Temmuz 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün, yönetici ruhunuzu ortaya çıkarmalısınız. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız. Size karşı çıkanları saygılı biçimde ikna etmeniz mümkün. Paylaşmanız gereken konuları, kendinize saklama huyundan vazgeçmelisiniz. Çevrenizde sanatsal güzellikler ilginizi çekiyor.
14 Temmuz 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Aşk ilişkilerinizi yeniden şekillendireceğiniz bir gün içindesiniz. Onunla tartışmaktan kaçıyor bazı gizleri yakalamak için, farklı mücadele yöntemlerini tercih ediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda aklınızla ön plana çıkmayı başaracak ve partnerinizin de sizinle gurur duymasını sağlayacaksınız. Maddi konularda değişimle söz konusu olacak.
14 Temmuz 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
Dost ve aile çevrenizin size önereceği konulara sıcak bakmalısınız. Onların isteklerine karşı çıkmamalı ve bazı pürüzleri birlikte paylaşmalısınız. Karşınıza çıkacak olan yeni kişilere şans vermek isteseniz de, küçük kuşkular aklınızı karıştırıyor. Bazı önlemler konusunda sıkı bir işbirliğine ihtiyacınız olacak. Bugün güvensizlikten uzak kalmalısınız.