15 Aralık 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

15 Aralık 2015 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına fazla hazırsınız. Çevrenizde olan ilişkilerinizde çok çabuk kırılıyorsunuz. Sadece kendi düşüncelerinize değer verdiğiniz için, farklı bir davranış biçimiyle karşılaştığınız zaman, çok kolay duygusal tepkiler veriyorsunuz. 

15 Aralık 2015 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Mesleki başarılarınız arkadaş çevrenizin olumlu desteği ile, ilintili olarak ilerleyecek. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtırken kullandığınız yöntemler, sıra dışı olabilir. Fakat siz, sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız.

15 Aralık 2015 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Gün içinde yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi, sizi unuttuğunuz konularda yeniden umutlandırabilir. Derin bir duygu seli içindesiniz. Yaratıcılığınızı fiziksel aktivitelerinizle pekiştireceksiniz.Yoğun bir tempoda çalışacağınız ve verimli olacağınız bir gün.

15 Aralık 2015 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, parasal konularda güçlü sezgisel yeteneğinizi kullanacaksınız. Yanılmaktan korktuğunuz için, geçmişte yaşadığınız deneyimlerden yola çıkmanın faydalarını göreceksiniz.Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerden ters davranışlar görebilirsiniz. Dikkatli olun.

15 Aralık 2015 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz.Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Fakat bugün, bazı problemlerinizi içinizde çözmeyi denemelisiniz.Strese bağlı baş ağrılarınız olabilir.

15 Aralık 2015 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Ailenizin girişimlerine yardım edecek ve onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz.Ayaklarınızla ilgili problemler olabilir. Dikkatli olun.

15 Aralık 2015 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal konularda sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Bugün, partnerinizin düşüncelerini hissedebiliyorsunuz. Romantizm konusunda birlikte hoş keşifler yapabilirsiniz. Çocukları olan Teraziler, onların duygularını anlayacak ve birlikte hoş vakit geçireceklerdir.Yaşam kalitenizin oldukça yüksek olduğu, özel günlerden birindesiniz. 

15 Aralık 2015 Salı AKREP Burç Yorumu:

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir.Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Onların orijinal fikirleri size ters gelecektir. Bugün, sinirli davranmaktan sakınmalısınız. Karşıt düşünceler içinde kalacaksınız.

15 Aralık 2015 Salı YAY Burç Yorumu:

Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz.

Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

15 Aralık 2015 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor.Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir fakat sizin hiçbir şeye aldırdığınız yok.

Çünkü, kendi bildiğinizden şaşmadığınız için, olayların sonuçlarına odaklaşıyorsunuz.

15 Aralık 2015 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bilinç altınız çok yoğun.Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Kendi imajınız ve karşı tarafa yansıttığınız elektrik çok önemli. Sadece kişisel davranışlarınızla ön plana çıkmak istiyor ve bazı özelliklerinizi vurgulamaktan çekinmiyorsunuz. 

15 Aralık 2015 Salı BALIK Burç Yorumu:

Bugün, sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, kullanacağınız kelimelerin çok önemli olduğunu bilmeli ve toplumsal ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız. Mesleki şansınız oldukça güçlü.