15 Eylül 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

15 Eylül 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu: 
Arkadaşlarınızla aranızda itilaf konusu olan ve tatlı-sert iddialaşmalara neden olan konu ile ilgili olarak, düşüncelerinizi kanıtlama fırsatı bulabileceğiniz anlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu tür karşılıklı çekişmeleri seven biri olarak; atakta bulunacağınız yeri ve zamanı iyi tahlil edebilen bir zeka yapısına sahipsiniz. 
15 Eylül 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Kafanızı olumsuz etkileyen ve günlük performansınızın azalmasına neden olan konuda, aceleci davranıyorsunuz ve performansınızı düşürüyorsunuz. Oysa, bu diğer işlerinizin yanında önemsiz bir mesele. Düşünsel bazda taktığınız bir konuyu giderek yoğunlaştırıyorsunuz. Konuyla ilgili daha ihmalkar davranabilirsiniz. 
15 Eylül 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Partnerinizle olan ilişkinizde; dışarıdan aldığınız etkilerin belirleyici rol almasını engellemelisiniz. Bu tür durumlarda; iki kişi arasında olan her şey onları ilgilendirir ve onların sorumluluğu altındadır. Sürekli olarak kendinize "yeterli güce sahip olduğunuzu" telkin ederek, olayın manevi baskısını üzerinizden atın. 
15 Eylül 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Çabalarınızla bulduğunuz çözümlerin; bir adım sonrası için yetersiz kaldığını görmek, sizi sıkıyor. Oysa 'yetersiz kalma' gibi bir durum içinde değilsiniz. Çünkü, belirlediğiniz çözümün uygulanmasıyla gelişen sistem, bir sonraki aşamada giderek artan gereksinimleri doğuruyor. Siz de bunu yanlış yönlere çekmek için hazırsınız.
15 Eylül 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu: 
Sanki, bilerek kendinize stresli ortamlar hazırlıyorsunuz. Bulunduğunuz ortam da abartılı davranışlarla talepkar olmayın. Doğallığınızdan ileri gelen içsel güven duygularınız ile, istemlerinizi uç noktalarda belirten aşırı davranışlarınız arasında tezatlar var. Kayıp da yaşayacağını bilseniz, geri adım atmayı da becerebilmelisiniz. 
15 Eylül 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Partnerinize karşı ihmalkar davranışınızı, maddi konulardaki çabalarınızla örtüştürerek savunmaya kalkmayın. Bugün, böyle bir ruh hali içinde karmaşa yaşamak istemiyorsunuz, yaşamınızdaki tüm yolların kesişim noktasının 'o' olduğunu hissettirmelisiniz. Bunu nasıl yapacağınızı, sizden daha iyi kimse bilemez. 
15 Eylül 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu: 
Sabah saatlerinde maddi konularla ilgili bir takım görüşmeler için fikirsel yaratıcılığınızı kullanmak zorunda kalabilir, daha sonra mantıksal bir çerçeveye oturtabilirsiniz. İçsel disiplininiz sizin için önemli bir faktör ve amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz zaman, başarı grafiğiniz yükseliyor.Çevre ilişkileriniz düzenli yürütmelisiniz.
15 Eylül 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu: 
Sevdiğinize karşı dayanılmaz kıskançlık gösterileriniz, yaşamınızın diğer boyutlarında ki olumlu davranışlarınızla bir tezat sergiliyor. Ayni hoş görülü davranışlarınızı, aşkınızda gösterebilseniz, ilşkinizden istediğiniz performansı alabilirsiniz. Bugün, onunla aranızdaki sorunları çözmek için uygun bir zaman yaratmalısınız.
15 Eylül 2015 Salı YAY Burcu Yorumu: 
Çevrenizle iletişiminiz olağan üstü iyi. Aranılan bir kişi olmanıza rağmen, yaşamın merkezi siz değilsiniz. Bu konuda her zaman hayal kırıklığı yaratacak davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Ay yaratcı yönünüze destek verirken, kişisel egolarınızın da beslenmesine neden oluyor. Kısa yollardan istediğiniz kazancı sağlayabileceksiniz.
15 Eylül 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu: 
Karşınıza çıkacak problemlerinizi, bu konuda önceden sahip olduğunuz bilgi birikimlerinizle kolayca çözümleyeceksiniz. Bazıları sizi şanslı olarak niteleyecek. Bugün güçlü Satürn etkisi altındasınız ve sabırlı yaklaştığınız işlerde başarı sizin oluyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerden olumlu elektrik alarak isteklerinizi yaptırabileceksiniz.
15 Eylül 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu: 
Olayların akışı çerçevesinde yaptığınız doğru analizleriniz sizi her zaman haklı çıkarıyor. Bu konularda ki tespitlerinizi çevrenizle paylaşırsanız, işinizle ilgili önünüzün açılması daha kolay olacak. Maddi konularda başarınızı bazı görüşmeler sonunda yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz.. Randevularınızı takip etmelisiniz. 
15 Eylül 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İçinde bulunduğunuz koşulları sizden iyi, kimse değerlendiremez. Uzun dönemde faydası olmayacak fikirlere ve önerilere kulak asmayın. Bugün Ay, duygularınızda karışıklık yaratabilir. İkili ilşkilerinizde yaşadığınız kaoslardan bir an önce kurtulmalı ve kendinize daha gerçekçi bir gözle bakmayı öğrenmelisiniz..