15 Mayıs 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

15 Mayıs 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Sosyal yaşantınızda değişimlerin ve yoğunluğun söz konusu olduğu bu günde, özel arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için her türlü şart sizden yana olacak. Çekiciliğinizi, yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kendinize daha fazla bağlayabiliyorsunuz.

15 Mayıs 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Sevdiklerinizin duygularını yoğun hissettiğiniz için, onların isteklerini önceden sezebileceksiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Aile bireylerin de birlikte olacağı, özel bir günü paylaşabilirsiniz. Yaşlı akrabalarınıza yapılan ziyaretler ve onların istekleri ön planda olacak.

15 Mayıs 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

İlginç fikirlere açık bir gün. Ay Aslan'da ilerlerken, çevrenizdeki sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunmanızı yaparken, duygusal davranıyor, sizinle aynı fikirde olmayan insanları eleştiriyorsunuz. Coşkularınızdaki artışları en yakın dostlarınızla paylaşma ihtiyacı içindesiniz fakat onları aramak yerine aranmayı bekliyorsunuz.

15 Mayıs 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce düşünmeli, iş konusunda acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.

15 Mayıs 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Hedefleriniz konusunda sır vermek istemediğiniz ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün. Bugün, kendinizi yalnız hissediyor olmanızın tek nedeni, değerinizin anlaşılmaması ve isteklerinizdeki aşırı yoğunluk artışı. Partnerinizden destek sağlayabileceğinizi unutmayın ve ona karşı daha net olun.

15 Mayıs 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

İdeallerinizi gerçekleştirme adına başarılı adımlar atıyorsunuz. İsteminiz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında, karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Arkadaşlarınız, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyeceklerdir. Bugün dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Akıl vermek hoşunuza gidecektir.

15 Mayıs 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Bu gün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alış verişi içinde olacaksınız. Uzun süredir arzuladığınız seyahat planlarınızı uygulamak için uygun bir gün. Sürprizlere açık olun.

15 Mayıs 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Partnerinizle aranızda önlemeyen çekim söz konusu. Fakat sizin duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlık dürtülerinizi bastırmak zorundasınız. Sosyal yaşamın renkli yönü, birlikteliğinizi olumsuz etkileyecektir. Çevrenize şüpheci yaklaşmaktan vazgeçin.

15 Mayıs 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Enerjinizin yüksek olmasından dolayı sınırlarınızı aşan bir taşkınlık içindesiniz. Ay sizin gibi bir ateş burcu olan Aslan'da ilerlerken, bencil yönleriniz ortaya çıkabilir. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyor ve özgürlüğünüzü kullanma konusunda taviz vermiyorsunuz. Bugüne sığdırmak istediğiniz birçok planınız var. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız.

15 Mayıs 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün bir çaba gösteriyor ve çevresel koşullarınızda taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan hoşlanabilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz. Planlarınızı gizlemek için yeterli nedenleriniz mevcut.

15 Mayıs 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Çevre iletişimine önem verdiğiniz bir gün. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin bir araya gelmesi ile yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz hareketi kazandıracaktır. Çevre motivasyonunuzun yoğun olması ve arzuladığınız sıra dışı aksiyonların içinde bulunmak, ufkunuzun genişlemesi açısından olumlu katkıları olacaktır.

15 Mayıs 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Değişim arzusu içinde hareket ediyor ve sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Aynı anda birçok zincirleme kombinasyon içinde olacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.