15 Ocak 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

15 Ocak 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Marstan güçlü etkiler almanız sizi çevrenizde cazip kılıyor. Etrafınızdaki kişiler arkanızdan gıpta ile konuşuyor. Değerinizin farkında olmalısınız..
AŞK: Onun davranış şeklini merak etmenize rağmen, gururunuzdan ödün vermeden hareket etmeniz büyük başarı. Takdire layıksınız.
SAĞLIK: Kendinizle verdiğiniz iç savaşlar yüzünden, sinir sisteminiz zayıf düşüyor.Olayları kendi haline bırakmalısınız.

15 Ocak 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Sakin yapınızın altında yatan fırtınalar, sizi yorgun düşürüyor. Olaylara akıcılık getirmek için, oldukça yoğun bir çaba gösteriyorsunuz.
AŞK: Duygusal ilişkilerinizde kendinizi frenlemekte zorlanıyorsunuz. Bugün eski olayları gündeme getirmekten kaçınmalısınız..
SAĞLIK: Sağlığınız konusunda çeşitli endişeleriniz var. Fakat yine de kendinizi her konuda ihmal ediyorsunuz.. Önce sigarayı bırakmalısınız.

15 Ocak 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Değişken yapınızın altında yatan sevimli tavırlarınız, size kızanları bile yatıştırıyor. Bugün biraz daha kendinizi işinize vermelisiniz..
AŞK: İlişkilerinizde sevgisel davranışlarınızı bir türlü karşı tarafa yansıtmayı beceremiyor ve sürekli ilgisizlikle suçlanıyorsunuz..
SAĞLIK: Her konuda konuşmak zorunda değilsiniz. Bu tür bir davranış şekli ile birlikte gelen hatalar nedeniyle strese girmenin anlamı yok.

15 Ocak 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ:İşinizle ilgili kısa yolculuklar söz konusu olmasına rağmen, bir türlü özel işlerinizden vakit bulamıyor ve sürekli hayıflanıyorsunuz..
AŞK: Gereksiz bir alınganlık sergileyerek, ilişkinde yarattığınız sorunları bir an önce bertaraf etmelisiniz. İlişkiniz tehlikeye girecek.
SAĞLIK: Öğünlerinizde tuz oranına dikkat etmekten öte, kendinize sıkı bir disiplin uygulamalısınız. Uzun dönemde zararını görebilirsiniz.

15 Ocak 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma arkadaşlarınızın sizin hakkınızda ortak aldıkları karar, sizin ben merkezci haliniz. Samimiyetinize onları inandırmanız gerekiyor..
AŞK: İlişkinizde coşmak size yaramıyor. Ona verdiğiniz sözleri bir an önce yerine getirmelisiniz. Sizden ilgi beklediğini unutmamalısınız..
SAĞLIK: Gittiğiniz yerde size söylenen tatlı sözlere çok çabuk kapılıyorsunuz. Bu nedenle bir çok kez kayıplar ve stresli anlar yaşıyorsunuz.

15 Ocak 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ:İşinizle ilgili hiçbir şeyi hafife almıyorsunuz. Bugün oldukça detaylı çalışarak sağlıklı sonuçlar almaya çalışacaksınız.Sonuç sizin lehinize gelişecek..
AŞK: O fazla ihmal edildiğini iddia ediyor, siz inkar ediyorsunuz. Oysa çalışırken zamanın nasıl geçtiğini farkında bile değilsiniz.
SAĞLIK: Öğünlerinizde hububat tarzı yiyeceklere ağırlık veriyorsunuz. Bu konuda biraz daha kendinizi frenleyin. Kilo konusunda sonradan zorlanıyorsunuz.

15 Ocak 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: İlişkilerinizde sakinlikten yana olup en küçük bir karışıklıkta aklınız karışıyor. Bugün çevrenizin sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.. 
AŞK: İlişkinizde kendinize yönelik yaşamak isteseniz de, sevdiğiniz kişi bu konuda şikayetçi. Çünkü o, daha çok ilgi bekliyor..
SAĞLIK: Gece yaşamınızdan hoşlanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla akşam yemeklerinde birlikte olmak ve birer duble bir şeyler içmek iyi geliyor. 

15 Ocak 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Baskıya gelemediğiniz gibi işinize karışan kişilere karşı tepkilisiniz. Bugün yanız kalıp ayrıntılı düşünmeye ihtiyacınız var.
AŞK: Sevdiğiniz kişi ne yapsa, sizden kaçması mümkün değil. Onun her tavrından farklı bir anlam çıkarmanız ilişkinizi olumsuz etkiliyor.
SAĞLIK: Suskun bir uyanıklığın içinde, sizin aleyhinize çalıştığını düşündüğünüz kişiye karşı kin duyguları beslemeyin. 

15 Ocak 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızda sürekli bir şekilde yeniliğe ihtiyaç duymanız sizi farklı ve araştırmacı kılıyor. Öğrenmeyi seviyorsunuz.
AŞK:Sevdiğiniz kişi ile süren problemlerinizin altında yatan önemli bir şey yok. Siz sadece daha sabit olmalı, ve uçarılığı bırakmalısınız. 
SAĞLIK: Beslenme konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Her öğün yemekten vazgeçiyor sonra yeniden unutuyorsunuz.

15 Ocak 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma yaşantınızda sürekli sorumluluk yüklenmek sizi yorsa da, bundan büyük bir keyif alıyorsunuz.. Bugün daha rahat çalışmalısınız.
AŞK: Venüs gezegeninden olumlu etkiler almaya başladınız. Karşı cinsin yoğun ilgisini üzerinizde hissetmeniz gururunuzu okşuyor.
SAĞLIK: Bugünlerde sakin yapınızla dikkat çekiyorsunuz. Harcamalarınızda ailenizle ilgili harcamalarınızda artış olabilir.

15 Ocak 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizi tenkit etmek konusunda biraz acele ediyor ve sonra yanıldığınızı görmek sizi üzüyor. Bugün tanışacağınız kişilere şans vermelisiniz.
AŞK: Yaşantınıza hiç kimsenin karışmasını istemiyor ve küçücük bir baskı karşısında bile kıyametleri koparıyorsunuz..
SAĞLIK: Yardımsever ve merhamet yönü ağır basan yapınızla örnek tavırlar sergiliyorsunuz. Fakat, bazen aşırı derecede kendinizi üzüyorsunuz.

15 Ocak 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızda şartları kendiniz belirlemek istiyorsunuz. Oysa uyum göstermeniz gereken öyle çok olay var ki..
AŞK: İlişkinizde her şey sizin istediğiniz tarzda gitmeyebilir. Olaylara fazla hakim olmak isteyişiniz sizi olumsuz yapıyor..
SAĞLIK: Yaşamla başa çıkma konusundaki cesaret duygunuzu sürekli beslemelisiniz. Kolaylıkla yitirdiğiniz motivasyonunuzu bu şekilde regüle edebilirsiniz.