15 Ocak 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

15 Ocak 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra, enerjinizin güçlendiğini daha iyi görecek ve yapmanız gereken başlangıçları başlatabileceksiniz.Kendinizi objektif olarak değerlendirmesini iyi biliyorsunuz. Algılama gücünüzü rahatça kullanacaksınız.

15 Ocak 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızla aranızda gelişen diyaloglara önem vermelisiniz. Sizden gizledikleri çok şey olabilir. Onların özgün davranışları karşısında, kendinizi salt dışı görebilirsiniz. Olaylara sistemli yaklaşmanız bazı çevrelerce, yanlış algılanacaktır. Her zamanki, doğal yapınız sayesinde riskli durumlar lehinize dönecektir.

15 Ocak 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, işinizle ilgili bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesi karşısında, yapmanız gereken işleriniz ertelenecektir. Özgürlüğünüzü çok iyi kullanacağınız bir gün. Kendinize zaman kazandırmak niyetindesiniz. Planlarınızı uygulama konusunda, biraz daha beklemenizde fayda var.

15 Ocak 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

İnandığınız konuların üzerine giderek, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz. Bugün,mistik duygularınız ön plana çıkıyor. Meraklı yapınızı tatmin edecek konularla uğraşmak sizi olumlu etkileyecek. Bazı keşiflerde bulunmak için, kendi içinize döneceksiniz. Sanatsal yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

15 Ocak 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Maddesel konularla kişisel ilişkilerinizi aynı potada değerlendirmek isteyebilir, partnerinizden bir takım tavizler bekleyebilirsiniz. Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda beklediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir.. Sezgisel yaklaştığınız konulara farklı bir bakış açısı getiriyor ve olumlu sonuçlar alıyorsunuz.

15 Ocak 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Alışkanlıklar konusunda ısrarcı bir tutum izleyebilirsiniz. Bugün, partnerinizin davranışlarından etkileneceksiniz. Onun fikirleri size ilginç gelebilir. Duygularınızı herkese açmaktan yana değilsiniz. İdeal olma yolunda yapacağınız çalışmaların sizi önemli bir konuma getirmesini arzuluyorsunuz. 

15 Ocak 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Olayları büyüteç altına aldığınız bir gün içindesiniz. Her şeyi çok fazla tartarak inceliyor ve karar verme zorlukları yaşıyorsunuz. Bugün, çevreniz ve çalıştığınız kişilerle ilgili bir takım kaygılarınız olabilir. Kişileri kendi sistem çerçeveniz içinde değerlendirdiğiniz için, bazı olaylar karşısında bocalama yaşayabilirsiniz.

15 Ocak 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Düşünceleriniz yaşama geçirme konusunda oldukça başarılı çalışmalar içindesiniz ve partnerinizin size belli bir vizyonla yaklaşmasını bekliyorsunuz. Sanatsal çalışmalara yönelebilirsiniz.Yönetici ve yönlendirici yönünüzü istediğiniz gibi ifade edeceğiniz bir gün. Kız çocuğu olanların, onlarla ilgili aktiviteleri gündemde olacak.

15 Ocak 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Ailenizin bazı problemleri yüzünden canınız sıkılacaktır. Kapasitenizi aşan beklentilerin, sizi yorduğunu onlara anlatmalısınız. Hissettiğiniz şeyleri, anlatma zorlukları yaşıyorsunuz. Geçmişten kaynaklanan sorunların, sizi zorladığını kabul etmeli ve bugün olaylara biraz daha esnek bakış açısı getirmelisiniz.

15 Ocak 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Kariyerinizi ilgilendiren konuların gündeme gelmesiyle sizi önemli kılan bazı durumlar söz konusu olacaktır. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizi ikinci plana atacaksınız. Çevresel koşullarınıza duygusal bir boyut kazandırmak isteyeceksiniz. İlişkileriniz canlanıyor.

15 Ocak 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak ani iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Sizi gereğinden fazla yorabilecek durumlardan uzak kalmaktan yanasınız. Bugün, bir çok şeyi irdeleme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Sizin doğruluk kavramınızı başkaları faklı algılayabilir. Maddesellikle duygusallığı karıştırmamalısınız.

15 Ocak 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Ani bir tavırla, fiziksel özelliğinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz.Çevrenizde güvenebileceğiniz kişilere ihtiyacınız var ve bir takım organizasyonlar için gerekli donanımlara yeterince sahipsiniz. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilere şans vermek istiyorsunuz.. Olumlu elektriğinizi, karşı tarafa yansıtacaksınız