15 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

15 Temmuz 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Giderek genişleyen spektrum içinde, yaşam için gerekli olan konular her geçen gün artıyor. Bu yüzden geniş yelpazeli uzmanlık dalları ortaya çıkıyor. Fakat; siz bazen bu gelişmelerin farkında değişmişsiniz gibi, çok fazla bilginizin olmadığı konuda iddialı fikirlerinizle en yakın iş arkadaşlarınızla tartışıyorsunuz. Bu şekilde ki ortamlarda dikkatli olun.
15 Temmuz 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Gün içinde büyük özverilerle yürütmeye çalıştığınız ve hiçbir art niyet gözetmeden paylaştığınız işinizle ilgili fedakarlıklarınız dikkat çekiyor. Siz farkında olmasanız da, becerileriniz sizi ön plana taşıyor. Bu konuyla ilgili övgü dolu sözlerle karşılaşabilirsiniz. Maddi konuda ki mağduriyetiniz de göz önünde bulundurulacak.
15 Temmuz 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli değişim içinde olmanız, çevrenizin de ilgisini çekiyor. Ortaklıklar ve işbirliği içinde olduğunuz kişiler bu özelliğinizi yadsımıyor. Aksine bu tür yerinde duramaz yapınız ve düşüncelerinizle onların kafalarında yeni kıvılcımlar oluşturuyorsunuz. Fakat, üzerinde çalıştığınız işinizin gerektirdiği şartlara mutlaka uymalısınız. 
15 Temmuz 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
Yakınlarınızla aranızda olan soğukluğa biraz da siz neden oldunuz. Onlarla gerektiği şekilde ilgilendiğinizi söylüyorsunuz fakat öyle kritik zamanlarda, öyle sözlerle onları savdınız ki; siz farkında olmadan onlar kırıldılar. Gün içinde uğraşmanız gereken konular arasına, 'yakınlarınızla ilgili hal-hatır sorma' işini de ekleyin. 
15 Temmuz 2015 Çarşamba ASLAN: 
İŞ: Tüm motivasyonunuzla işiniz ve onunla dolaylı ilgili kişilerle uğraşırken; çalışma arkadaşınızın bir sözüne kafanızı takıyorsunuz. Her zaman kararlılık içinde, sorunlarla uğraşmayı kendine ilke edinen bir kişi olarak bu şekilde kısa süreli de olsa konsantrasyonunuzu bozmamalısınız. Sesinizi yükseltmeden cevap verebilirsiniz. 
15 Temmuz 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Yaptığınız işlerde kusursuzluğa azami dikkat göstermenize rağmen, üzerinde emek sarf ettiğiniz konuda son anda hatadan döndünüz. Her zaman size yardımcı olan ve gerçekten bir dost olan yakınınıza bu konuda borçlu olduğunuzu unutmayın. Partnerinizle beraber alacağınız ciddi ve anlamlı kararlar sizi sevindirecek.
15 Temmuz 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Dostlarınızla birlikte girişimde bulunacağınız konuda sizin aktifliğiniz ve iş bitiriciliğiniz ön planda olacak. Yine her zaman ki sağduyunuzla, diğerlerinin bir an önce gerçekleştirmek istediği konuyu aceleye getirmemelisiniz. Çünkü, taşların yerine oturmasını beklemek için sizin sabrınız gerekli. Yeni sürprizleri ancak bu şekilde göğüsleyebilirsiniz.
15 Temmuz 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Duygularınızı içinde saklarken sanki oyun oynuyorsunuz. Fakat, bu oyunu fazla uzatmak hiç kimsenin lehine olmayacak durumların gelişmesine neden olabilir. Bugün, iş ortamınızla ilgili iletişimleriniz konusunda karamsar ifade tarzlarından vazgeçin. Zaten bir çok şey kendiliğinden, olması gereken yerine oturmak üzere. 
15 Temmuz 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
İnsanların sizi sürekli aralarında görmek istemeleri de, artık eski cazibesini kaybetmek üzere. Farkında olmadan başka arayışlar içindesiniz. Fakat; bir şeyin daha farkında değilsiniz. Bu tür gel-gitler yaşadığınız dönemlerde öfkeli oluyorsunuz. Keyifli gibi görünseniz de, içiniz içinize sığmıyor. Bugün, yakın arkadaşınızla sohbet ederek rahatlamaya çalışın. 
15 Temmuz 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu: 
Çok güçlü olmanız gereken bir gündesiniz. Sizden beklenen aktivite konusunu tekrar gözden geçirerek, eski hatalarınızı yapmayın. Çünkü, hem partnerinizin, hem de sizin istediğiniz sonuçlar biraz da göstereceğiniz performansa bağlı. Zamanlama konusunda ki önsezilerinizi, çevresel faktörlerle birleştirmelisiniz.
15 Temmuz 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu: 
Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Neptün Gezegeni sizi her konuda duyarlı yapıyor.Yalnız alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz. Aşk konusunda, özgürce davranmanız sizi farklı kılıyor gibi görünse de, vurdum duymaz yapınızı gizlice eleştirenler var . 
15 Temmuz 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu: 
Alışkanlıklarınız yüzünden, yanlış ilişkilerin çevresinde dolaşıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar, beraberliklerinde coşkulu bir tempoyu yakalayacaklar. Eski olayları kafasında bitirecekler. Hatalarınızı düşünmeyin artık.Ruhunuzdaki arayışlar çok farklı olduğu için, anlaşılmamaktan yakınıyor olmanız, biraz da sizin hatanız..