16 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

16 Aralık 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.Yeni dostluklar için mükemmel bir gün. Bazı ortak görüşler içinde olduğunuz kişilerin, olumlu motivasyonları sizin için mükemmel bir zemin oluşturacak. Belki de, uzun süredir beklediğiniz tatmini sağlıyorsunuz.

16 Aralık 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Karşılıklı duygusallığın söz konusu olduğu bir ilişki içindesiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, partnerinizle birlikte hoşlanacağınız ortak çalışmalar içinde olduğunuz gösteriyor. Fakat onun baskın duyguları yüzünden, bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Onun öncülük yapmasına izin verdiğiniz müddetçe problem çıkmayacaktır.

16 Aralık 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ortak çalışmalar gereken bir takım çalışmalar içinde olacağınız bir gün içindesiniz. Partnerinizin, isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz.Derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsanız bile, ona fikirlerinizi açıklarken, özenli bir şekilde anlatmalısınız. Bazı olaylara radikal bir çözümle yaklaşmanız, onun özgürlüğünü zedeleyebilir.

16 Aralık 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygusal ilişkilerinize güçlü bir mantıkla yaklaşmanın sizi olumsuz etkilediğini biliyorsunuz. biraz gevşemeye ve karamsarlıktan sıyrılmaya ihtiyacınız var. Özellikle maddi kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

16 Aralık 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Partnerinizin maddi ve finans konularına müdahale etmesine siz de destek vereceksiniz. Onun farklı fikirleri hoşunuz gidecektir fakat, onun kadar cesur olmayı beceremiyorsunuz. Bugün, kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabilirsiniz. 

16 Aralık 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Onların güçlü destekleri, yaşam kalitenizde önemli bir rol oynuyor. Fakat çevrenizin sıkı takibi, girişimciliğinizin istediğiniz gibi ortaya çıkmasını engelliyor. Daha esnek bırakılmaya ihtiyacınız var.

16 Aralık 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Venüs Akrep'te yer alırken, finans konularında belirgin bir tablo çiziyor. Maddesel isteklerinizde gerekli çabayı gösterebileceksiniz. Bugün, iletişim konularında başarılı aktiviteler içindesiniz. Kişisel başarınız ve kendinizi iyi hissetmeniz, bazı parasal sorunlarınızın çözümüyle gerçekleşecek.

16 Aralık 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Ailenizin bireylerine karşı derin bir duygusallık duymanıza rağmen, evden uzak ortamlarda bulunmanız, onların tepkisel davranışlarına neden oluyor. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz. Bugün, onlara daha yakın olacak ve sevginizi paylaşacaksınız. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

16 Aralık 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Gerçek dostlukların değerini bilmenize rağmen, aynı davranış biçimi size gösterilmiyor. Bugün, gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olacak. Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteseniz bile, duygusal anlamda etkileniyor ve sezgileriniz istem dışı çalışmaya başlıyor. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

16 Aralık 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, maddi konularla ilgili girişimciliğiniz yeni tanışacağınız kişilerin aktiviteleri ile paralel ilerleyebilir. Yakın kan bağı içinde olduğunuz kişilerin, sizin üzerinizde olumlu ve olumsuz etkilerini her an hissedebiliyorsunuz.. Kısa vadeli, parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır.

16 Aralık 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz.

Geçmişinizle ilgili eski olayları düşündüğünüz zaman, kısa ve gizemli ayraçlara takılıp kalıyorsunuz. Gerçekten mutlu musunuz ? Bu soruyu kendinize sorun.

16 Aralık 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Geçmişle hesaplarınız hiç bitmemiş gibi görünse de, yeni yaşamınızın kulaçlarını çoktan attınız bile.Yaşantınızın her döneminde, hep kendi duygularınızın hedeflediği noktalara baktınız. Bugün, bazı şeylerin farkına vardınız ki, değişim içinde olmak, şimdiye kadar keşfetmediğiniz duyguları da beraberinde getiriyor.