16 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

16 Eylül 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor. Bugün; Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken birlikte iş yaptığınız kişilerin üzerinizde etkisini görecek ve yeni atılımlar için farklı bir perspektif açısı oluşturacaksınız.Yaşam deneyimini hızlandırmak adına doğru yolda ilerliyorsunuz.
16 Eylül 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde birlikte çalıştığınız kişilerle içsel bir denge kurmanın hazzını yaşayacaksınız. Kişisel zevklerinizde aşırılığa kaçmamalı ve isteklerinize belli bir sistem getirmelisiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Kendinizi sorgularken bir çok doğruyu daha kolay yakalayabileceksiniz.
16 Eylül 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. Ay'dan aldığınız olumlu etkinin yardımıyla aranızda oluşan anlaşmazlığa yeni bir çözüm getireceksiniz. Yaşamınızı denetleyen unsurları yeniden gözden geçirmelisiniz.
16 Eylül 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
Olayları doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir. Maddi konularda çevresel destekleri hissedebiliyorsunuz. Dostlarınızla paslaşmanız olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor.
16 Eylül 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün, rakip tanımıyorsunuz. Ay, üçüncü evinizde ilerlerken yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. İçinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz.
16 Eylül 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Maddi konuların ve karşılıklı iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için, çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Bu tür davranışlarınızın nedenini, çevrenize anlatmanın zaman aldığını bildiğiniz için, konulara farklı bir tabloyla yaklaşabilirsiniz.
16 Eylül 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, içinizde med cezirler yaşıyor ve hissettiklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Olayların farklı yönünü görerek kafanızda bir çok karşıt düşünceler oluşacak. Ay, burcunuzda size gereken motivasyonu sağlıyor.
16 Eylül 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Çevresel koşulların üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Çalıştığınız iş yerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün, bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Fakat, duygularınızı paylaşmak istemiyorsunuz.
16 Eylül 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
Garp bir ruh yapınız var. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için kendinize her konuda güveniyorsunuz. Sıkıldığınız anda kolayca şekil değiştirmeniz yüzünden, sizi tanımak her zaman mümkün olmuyor. Bugün, yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. 'Dostum' dediğiniz kişilere dikkat etmeli, paylaşımlarınıza sınır getirmelisiniz.
16 Eylül 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Zaman kavramını en iyi kullanan ender kişilerdensiniz. Bugün, karşılıklı iş görüşmelerinde finans konuların gündemde olacağını bilmelisiniz. Gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen atladığınız konular üzerinde tekrar düşünme fırsatı yaratmalı ve kendinize süre tanımalısınız.
16 Eylül 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
Bugün, partnerinizle aynı düşünce ve duygu içinde olmanıza rağmen, paylaşımlarınızı yansıtırken, farklı dil kullanmayı yeğlemeniz ikinizin hatası. İş ilişkilerinizde ise; karşınızdaki kişilere istediğiniz her türlü şartı kabul ettirmek için, uygun bir zaman ve sizin küçük hatalarınız yüzünden isteklerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. 
16 Eylül 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
Duygularınızda ani değişimler yaşamanız yüzünden partnerinizle çatışmalara neden olacak olaylar gündeme gelebilir. Aklınıza takılan pürüzlerin, sizin için engel teşkil etmeyeceğini anlamanız zaman alıyor. Bugün, geliştireceğiniz yeni projeleriniz için size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Aklınızı doğru kullanabileceğiniz bir gün.