16 Haziran 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu: 
Çevre ilişkilerinizde hızlı bir değişim söz konusu. Bugün yapmak istediğiniz çok şey var ve siz enerjinizi boşuna kullanmak istemiyorsunuz. Sevdiklerinizle ilgili ortak çalışmalar yapacağınız bir gün. Ailenizle planladığınız çalışmalar söz konusu olacak. Çözümlenmesi gereken olayların tüm olasılıklarını iyice düşünmelisiniz.

16 Haziran 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu: 
Maddi konularla ilgili yeni fikirlerin söz konusu olduğu bir gün içindesiniz.Ay para evinizde ilerlerken, size para kazanma konusunda ilginç fikirler öneriyor. Bilinçaltınızı bu konuda zorlamanız mümkün. Çevresel faktörlerini olumlu bir şekilde kullanmayı denemelisiniz. Partnerinizle ortak iş çalışması içine de girmeniz mümkün.

 

 

 

16 Haziran 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu: 
Bağımsızlık duygunuzun çok önemli olduğunu sürekli çevrenizi vurgulayarak, her anlamda şartlarınızı korumaktan yanasınız. Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, mantık ve duygusal karmaşası yaratabilir.İlginç sürprizler sizi bekliyor. Duygularınızı çok derin bir analizden geçirebilirsiniz. Kendinizi tanımlamak için beklemelisiniz. 

16 Haziran 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Amacınız olmadığı zamanlar kendinizi huzursuz ve yorgun hissediyor ve çevresel faktörlerden çabuk etkileniyorsunuz. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor. Olayları önce düşünüyor, daha sonra içinizde farklı yorumluyor ve çevre iletişimi içinde bulunduğunuz kişilerden bilgi almak istiyorsunuz. Sosyal yaşantınız hareketleniyor.

16 Haziran 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün Ay çevre ilişkilerinizi ifade eden evinizde ilerlerken, sizin yaşam temponuzu hızlandırıyor.Kendinizi olumlu hissetmenize rağmen, gün içinde gelişen çevresel olayların etkisi altında kalacaksınız. Siz zor olan işlerden hoşlandığınız için, bugün gözünüzü, yüksek terndlere dikiyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

16 Haziran 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Sizin için büyük önem taşıyan konular, gündeme gelecek. Bugün Ay tepe evinizde sosyal ve toplumsal ilişkilerinizi etkiliyor.İş yaşantınızla ilgili kadınlarla yapacağınız iş birliği önem kazanacak. Sosyal aktivitelerinizin ön planda olması nedeniyle duygusal ilişkilerinizde yeni bir boyut gündeme gelebilir. Yoğun temponuz onu üzebilir.

16 Haziran 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün oldukça duygusal bir görünüm sergileyeceksiniz. İlişkileriniz gözle görülür bir şekilde olumlu tablo çizecek. Pürüzler için kafanızda yanlış oluşumlar geliştirmemelisiniz. Bugün Ay yollarla ilgili güzel fırsatların çıkacağını müjdeliyor. Uzun süredir görmeyi arzuladığınız dostlarınız ziyaretinize gelebilir

16 Haziran 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Bugün gizli arzularınız ön plana çıkıyor. Ay sekizinci evinizde ilerlerken, bedensel zevklerin artmasına neden oluyor. İçinizde bastırdığınız gerilimlerden kurtulmalı ve enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmalısınız. Bugün spor faaliyetleri ve sosyal ilişkilerinizdeki tempoyu arttırabilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

16 Haziran 2015 Salı YAY Burcu Yorumu: 
Duygusal ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ay yedinci evinizde, ilişkilerinize romantizm ve yaratıcılık katıyor. Partnerinizin her konuda desteğiniz üzerinizde hissedebileceksiniz. Ortaklıklar ve fikir birlikleri ortaya çıkacak. Yeni tekliflere hazır olmalısınız. Bugün potansiyelinizde artış gözleniyor.

16 Haziran 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün duygusal olmak için uygun bir gün değil.Ay altıncı evinizde ilerlerken, kuşkularınızı arttırabilir. Çevrenizde size söylenen şeyleri yanlış anlama konusunda ısrarlı davranabilirsiniz. Uzun zamandır birlikte çalıştığınız bir kişinin size olan duygularında romantik gelişmeler söz konusu.. Dikkatli olun.

16 Haziran 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Yaşama renkli bakan ender kişilerden birisiniz. Ay beşinci evinizde ilerlerken, bireysel egolarınız ön plana çıkabilir. Özel çalışma gerektiren işlerinizi gizli bir şekilde yürütecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Çevrenizde bazı kişilerin sırlarına ortak olabilir ve onlara yardımcı olmanız gereken bir durum doğabilir. 

16 Haziran 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu: 
Bugün ailenizle ilgili olaylardan etkilenebilirsiniz. Zaman kavramı sizin için çok önemli olacak. Yapacağınız olayları belli bir süre içinde tamamlamanız gerekiyor. Bugün içinizde garip bir huzursuzluk var. İnce detaylar önem kazanacak.Sosyal davranışlarınızın yararını göreceksiniz. Algılama yeteneğiniz güçleniyor.