16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Haziran 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
İş yaşamları canlanıyor. Hırslı ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizle iş birliği içinde çalışırken, gücünüzü karşı tarafa hissettirebileceksiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösterirken partnerinizle aranızda istenmeyen sürtüşmelere neden olabiliyor. Derin ve mistik konulara ilginiz artıyor.

16 Haziran 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu gün yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Detaycı ve ayrıntıcı yönleriniz ortaya çıkarken duygusal konularda kısıtlamalar yaşayacaksınız. İyi niyetli olmak, bu gün işe yaramayabilir dikkatli olmalısınız.

16 Haziran 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
İçsel sıkıntılarınızı yenmek için çaba sarf edeceksiniz. Yoğun enerjinizi doğru alanlarda kullanmalısınız. Detaylar ve incelikler söz konusu. Bazılarınız aileniz ile ortak performans oluşturacak ve birlikte bir çalışma tablosu oluşturacaksınız. Güven duygusunun önemli olduğu alanlarda çalışmak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Kazançlarınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Gerekli atılımlarınızı yapmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Eski karamsarlıklarınızdan kurtuluyorsunuz. Yollar ve yolculuklar gündemde olacak. Hırslı ve başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. Çevre iletişiminde titizlik gösterebileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

16 Haziran 2016 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
İnatçı fakat yapıcı davranışlar içindesiniz. Hedefleriniz doğrultusunda yaşayacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Beklediğiniz kazançları organizasyon çalışmalarından sağlayacak, arkadaşlarınızla ortak fikirler üreterek başarıya daha yakın olacaksınız. Kendinize güveneceğiniz bir gün. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

16 Haziran 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Ani fikir değişimlerine hazır olun. Oldukça başarılı ve performansınızın yüksek olduğu bir gün. İletişim konusunda oldukça hızlı davranarak gücünüzü daha iyi sergileyebileceğiniz bir gün. Kişisel kazançlarında önemli ve pozitif atılımlar sizi bekliyor. Hırslarınızı doğru şekilde kullanmanız, iş potansiyelinizi arttırıyor.

16 Haziran 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Planlı ve programlı davranmayı tercih ediyorsunuz. Beklediğiniz güven duygusunu karşınızdaki kişilerden görmek istiyorsunuz. Ortaklıklar konusunda iyimser yaklaşımlarınız ve yardıma hazır duygularınızla dikkat çekeceksiniz. Enerjilerinizin büyük bir kısmını ortak yaşamınızda size yakın olan kişiler üzerinde kullanacaksınız.

16 Haziran 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Bu hafta çekimser ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Ayrıntılar ve detaylar önem kazanıyor. İş birliği yapacağınız kişileri akıllıca seçerek, kişisel başarılarını perçinleyecek kişileri tercih ediyorsunuz. Yeni yatırımlar ve yeni anlaşmalar için, önemli bir hafta. Birçok aktiviteyi aynı anda yürütmeyi deneyeceksiniz.

16 Haziran 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Gerekli bağlantıları kurma konusunda oldukça başarılı olacağınız bir gün. Hırslarınız konusunda ısrarcı bir tutum izleyecek ve amaçlarınıza ulaşacaksınız. Yeni kişilere ve yeni olaylara kendilerini hazır hissediyorsunuz. Duygusal iletişimlerinizde başarılı bir gün geçirecek, enerjinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

16 Haziran 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Aceleci tavırlarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İdeallerinden ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsunuz. Uzun süredir planladığınız işleri yaşama geçirmek için gerekli performansa sahipsiniz. Ani yolculuklar ve ziyaretler söz konusu olacak. Küçük çılgınlıklara kendilerini hazır hissediyorsunuz.

16 Haziran 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Karşılıklı düşünce alış verişi içinde olacağınız kişilerin detaycı yönleri ve planlı olmaları gerektiğine inanıyorsunuz. Bu gün disiplin duygularınız ön plana çıkacak. Parasal konularda fırsatlar söz konusu. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün oto kontrolü elden bırakmayın.

16 Haziran 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Parasal hırslar ve girişimcilik ruhunuz ön plana çıkacak. Bilinçli ve atılımcı davranışlar içinde yeni iş denemelerine girebilirsiniz. Bazılarınız farklı bir yarışın içinde olacak ve rekabet duygusu ile hareket edeceksiniz. Aşk ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Güven duygusuna ihtiyacınız var. Aile içi kutlamalar gündemde.