16 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

16 Kasım 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Engelleri sevmiyorsunuz. Bu nedenle sizi zorlayan koşullar dengenizi sarsıyor. Kendinizi kanıtlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Ay'ın Oğlak'ta ilerlemesi nedeniyle, karşı karşıya kaldığınız sorunlarda savunmaya yönelik güdüleniyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde çelişkili davranıyor olmanızın tek nedeni aradığınız güven duygusu.

16 Kasım 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Ay, ortak burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, inatçı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her işte çabuk başarı istiyorsunuz. Uzak sonuçlar size göre değil. Aceleci davranmamalısınız. Duygusal konularda problemler yaşamanızın tek nedeni; partnerinizin her konuda kendini haklı görmeye alışmış olması.

16 Kasım 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Her şey iyi giderken; birden huysuzlaşıyorsunuz. Nedenini bir türlü çözemediğiniz huzursuzluğunuz; Ay'ın bulunduğu konumdan ileri geliyor ve içsel hassasiyetiniz artıyor.

Duygusal olduğunuzu iddia etmiyorsunuz. Fakat, yine de eski günlerinizi düşündüğünüz zaman içiniz burkuluyor. Bugün, bünyeniz zayıf, kendinizi korumalısınız.

16 Kasım 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, çevrenize son derece anlayışlı ve iyi niyetlisiniz. Sizinle problemi olanlar da, saygılı davranıyorlar. Duygusal ilişkinizi sorgulama gereğini duyabilirsiniz. Maddi konularda farklı düşünceler içindesiniz. Düşündüklerinizi yaşama geçirme konusunda biraz daha beklemelisiniz. Akşam saatlerinde hafif yemelisiniz.

16 Kasım 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bazı konularda öncülük yapabilirsiniz. Sizden beklenen sorumluluk oldukça canınızı sıkıyor, kendinizi anlayamıyorsunuz. Aşkta verici olmanız bazen aleyhinize sonuçlanıyor. Karşı taraf yeterince sizi anlamayabilir. Kimse suçlu değil. Bugün baş bölgeniz çok hassas. Boyun kaslarınız gergin olabilir.

16 Kasım 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, dünden kalan işlerinizi bir çırpıda bitireceksiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Olayların detaylarını yalnızca kendiniz değerlendirmeli ve karşınızdaki kişinin sizi anlamasını beklememelisiniz. Partnerinizin istekleri karşısında onu eleştirme gereği duyabilirsiniz. Dikkatli olun. 

16 Kasım 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

İş yaşantınızda sistemli hareket ederek çevrenizi ince bir politika ile yönetmeniz, gerçekten takdir edilecek bir davranış. Bulunduğunuz topluluklarda duygularınızı iyi bir şekilde ifade edebileceğiniz bir gün. Çevreniz sizi merakla izlerken, farklı olmanın keyfini çıkarmalısınız. Yeteneklerinizle övünebilirsiniz.

16 Kasım 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

İş yaşantınızda cesaret isteyen işlere öncülük yapabilirsiniz. Bugün, farklı bir gününüzde olduğunuzu hatırlatırız. Ay'ın bulunduğu konum nedeniyle, bazı duygularınızı gizleme gereği duyacaksınız. Siz aşkı en iyi ifade edenlerdensiniz. Her şeye rağmen sizinle duygu paylaşımı yaşamak çok zordur ve sabır gerektirir. Bugün, gergin olmamaya çalışın.

16 Kasım 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Yapınız gereği fazla disiplinden hoşlanmıyorsunuz. Özgür olduğunuz zaman daha güzel ve mutlu oluyorsunuz. Bugün, disiplinli davranmak sizi sıkabilir. Duygusal konularda aşkı paylaşarak yaşamak istiyorsunuz. Aşk ve dostluk duygusu birbirini tamamlayınca, motivasyon duygunuz artıyor. Boyun ağrılarından şikayetçi olabilirsiniz.

16 Kasım 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Ay, burcunuzda ilerliyor ve tüm yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarırken, detaycı taraflarınızı da körüklüyor. Kendinizi ispat etme ihtiyacı içinde olacaksınız. Çevrenizle yaşadığınız iletişim problemlerinizi en kısa sürede sonuçlandıracaksınız. Mantığınıza güveniyorsunuz.

Duygusal ilişkilerinizde, partnerinize açık ve net olmalısınız. 

16 Kasım 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Yaşantınızda her türlü yenilik ve değişiklik sizi olumlu etkiliyor. Bugün, yarım kalmış işlerinizi bitirmeye çalışın. Yaşadığınız duygularda kişisel özgürlüğünüze zarar vermek istemiyorsunuz. Bilinçaltınızda içsel baskılarınızın yoğun olduğu bir gün. Bu nedenle çevre iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. 

16 Kasım 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Ay, Oğlak burcunda ilerlerken çevresel ilişkilerinizi farklı etkiliyor. Bugün, tüm günlük sorunlar üst üste gelerek, sizin koşullarınızı zorlayabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Duygu karmaşası yaşadığınız bu günlerde; her şeyi analiz etmeye çalışırken, son derece akıllı davranmalısınız.