16 Mart 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

16 Mart 2016 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Çevrenizde oldukça hareketli bir yapı sergiliyor ve çocukluk yıllarına dayanan alışkanlıklarınız ön plana çıkıyor. Bugün, fazla gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Konsantrasyon eksikliğinizden dolayı yaşayacağınız pürüzler için, başkalarını suçlamamalısınız. Rutin yaşamak size göre değil, dikkatli olun.

16 Mart 2016 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, sizin için olumlu olmayabilir. Sabit yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. Siz, fazla aktiviteden zarar görmek istemiyor ve özellikle parasal konularda aceleci davranmaktan kaçınıyorsunuz. Çelişkilerden bir an önce kurtulmalı ve kendinizi ifade edecek konulara yönelmelisiniz.

16 Mart 2016 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay, burcunuzda ilerlerken fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Fark edilme çabası içinde olacağınız bu günde, duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Partnerinizden bu konuda anlayış beklemenize rağmen, duygusal çatışmalardan kaçamayabilirsiniz. Dikkatli olun!

16 Mart 2016 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Bilinçaltınız çok karışık. Gününüz, duygusal isteklerinize bağlı bir şekilde ilerliyor ve değişimlerinize bir anlam veremiyorsunuz. Aynı zamanda gizliliklerin ilgi çekeceği bir gün. Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek.

16 Mart 2016 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacak. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz. Bazı güzel başlangıçlar da, yapabilirsiniz.

16 Mart 2016 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün, tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Gerekli kişilerle görüşmelisiniz.

16 Mart 2016 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Hızlı ve girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz. Araştırmaya yönelik işlerden büyük zevk alıyorsunuz. Öğretici yönleriniz ortaya çıkıyor.

16 Mart 2016 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Disiplinli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Güven duygusunun size sağlayacağı avantajları çok iyi bildiğiniz için, bugün maddesel konulara odaklaşmak istiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı irdeleyecek konular üzerinde yoğunlaşacak ve finans konularınızı ön plana çıkaracaksınız. Öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var.

16 Mart 2016 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve ortak ilişkilerinizi canlandırmak isteyeceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi kullanabileceğiniz çalışmalardan yola çıkmalısınız. Bugün, evliliğiniz ve duygusal konularınızla ilgili, motivasyon olayları söz konusu. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bugünde, yakınlarınızla bazı olumlu iletişimler içinde olacaksınız.

16 Mart 2016 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Uykunuza özen göstermelisiniz.

16 Mart 2016 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Aşk konusunda duygusal değişimler içindesiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda dikkat çekici davranışlar gösterebilirsiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili hareketlenme, fiziksel anlamda sizi yorabilir. Birçok zincirleme konuları kendinize hedef olarak seçiyor ve idealleriniz doğrultusunda isteklerinize yaklaşıyorsunuz. Vitamine ihtiyacınız olabilir.

16 Mart 2016 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Alış-veriş duygularınızın atağa kalkmasıyla, ilginç eşyalar satın alabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek istiyorsanız, bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarına bir an önce başlamalısınız. Sizin için anlamlı bir gün.