16 Nisan 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

16 Nisan 2016 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemediğiniz için geniş çapta yaptığınız araştırmalar sizin için çok önemli. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan yanasınız.

16 Nisan 2016 Cumartesi OĞA Burç Yorumu:

Venüs sizin yönetici gezegeniniz ve bugün burcunuza geçiyor. Artık zevklerinize daha düşkün olacaksınız. Partnerinizle birlikte ortak uyum içinde yeni başlangıçlar yapabilir, yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yakın çevrenizde dikkat çekici bir tavır sergiliyor ve cazibenizi romantik bir şekilde kullanıyorsunuz.

16 Nisan 2016 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün. Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gerekli zamanı yaratmalısınız. Periyodik tembelliklerinizin dışında her şeyi yaşama dökebiliyorsunuz. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.

16 Nisan 2016 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken güven duygunuz ve kişisel ihtiyaçlarınız ön plana çıkıyor. Yaşadığınız her şeyin tadına varmak istiyor, yaratıcı çalışmalarla göz doldurmayı amaçlıyorsunuz Bugün işinizle ilgili yapılanmalarınızı hızlandırmalısınız. Titiz yönlerinizi ilgilendiğiniz konulara yansıtabiliyorsunuz.

16 Nisan 2016 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bugün çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü bir egonuz var ve maddesel konulardaki cömertliğinizi ne yazık ki duygusal yaşantınıza aktaramıyorsunuz.

16 Nisan 2016 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Başarınızı yaratıcılığınıza borçlusunuz. Bugün arkadaşlıklarınızı kendi güvenliğiniz için kullanabilir ve aranızda ortak bir payda oluşturabilirsiniz. Onların da sizden bir takım beklentileri var. Karşılıklı menfaatlerin söz konusu olması, bazı gizli çatışmalara neden olabilir. Alınganlığın hiçbir yararı yok.

16 Nisan 2016 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Kendinize güveniyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, kişisel hırslarınızı bileyerek engellere karşı bir güç yelpazesi oluşturuyorsunuz. Size karşı tepkisel davranışların mevcudiyeti, moralinizi bozmamalı ve yaşam kalitenize olumsuzluk yüklememeli. Pozitif değişimlere hazır olun. Yaşamınız renkleniyor.

16 Nisan 2016 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

İkinci yönetici gezegeninizin aşk evinizde olması nedeniyle kişisel cazibeniz yüksek seyrediyor ve alışkanlıklarınızı bozmak istiyorsunuz. Bazı isteklerinizde artış gözlenirken, sezgisel yeteneklerinizi kişisel özgüveninizle birleştirebiliyorsunuz. Keskin bir mantıkla yaklaştığınız konularda başarı sizi bekliyor.

16 Nisan 2016 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

16 Nisan 2016 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konulara ağırlık vereceksiniz. Bugün yaşamla ilgili kriterlerinizi gözden geçirmelisiniz.Baskıcı düşüncelerden nefret etmenize rağmen, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilere, sizde aynı tavrı gösteriyorsunuz. Bazı olayları yanlış bir şekilde değerlendirdiğinizi fark etmelisiniz.

16 Nisan 2016 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var. Aracı olarak kullanacağınız kişilerin size faydadan çok, zararı dokunabilir. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

16 Nisan 2016 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızda yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Zorluklar karşısında yaşadığınız gel gitlere alışmalısınız. Her an zeminleriniz değişiyor ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı gözden geçirerek, olayları irdelemeden kabul etmeyi öğreniyorsunuz.