16 Ocak 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

16 Ocak 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ:İş yaşantınızda karşı cins tarafından dikkat çekmeniz sorunlara yol açabilir. Çalışma arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz
AŞK: Onun egoları altında ezildiğinizi hissederek, kafanızda gereksiz olayları büyütmemelisiniz. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz..
SAĞLIK: Solunum yolları ile ilgili problemler yaşamak istemiyorsanız, göğüs bölgenizi üşütmemeli ve boynunuzu sıcak tutmalısınız.

16 Ocak 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda olayları farklı yorumladığınız için, iç yapınızda karışıklıklar yaşıyorsunuz. Daha esnek olmayı öğreneceksiniz..
AŞK: İlişkinizde daha doğal ve net olmayı becerebildiğiniz zaman her şey çok daha güzel olacak. Tavırlarınız ilişkinizi zorluyor.. 
SAĞLIK: Erken yattığınız günler, kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Arkadaş toplantılarına daha az katılmaya çalışmalısınız.

16 Ocak 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Değişimlerinize kendiniz bile yetişemiyorsunuz. Artık olayları sabit hale getirmek için, gereken çabayı göstermelisiniz.
AŞK: İlişkilerinize gereken özeni göstermiyor, karşılaştığınız her kişide farklı özellikler arıyorsunuz. Daha akılcı olmalısınız..
SAĞLIK: Yorgun olduğunuz her halinizden belli olsa da, siz ısrarla gezmeyi sürdürme inadından vazgeçmelisiniz.

16 Ocak 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ:Motivasyon kaybına uğradığınız zaman iş temponuz anında düşüyor. Bugün iş yaşantısında duygularınızdan arınmalısınız.
AŞK: Aşk ilişkileri sizi korkutuyor. Çevrenizdeki kişilere kapalı oluşunuz, sizi yalnız kalmaya mahkum edebilir. Daha duyarlı olmalısınız.
SAĞLIK: Duygusal ve hassas yapınızın midenize yaptığı tahribatlar küçümsenecek gibi değil. Biraz esnek olmak zorundasınız.

16 Ocak 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Güçlü bir kişiliğe sahip olmanız iş ilişkilerinizi farklı etkiliyor. Çevre çatışmaları yaşadığınız zaman, üzülen yine siz oluyorsunuz.
AŞK: Fiziksel özelliğinizle her zaman ön plana çıkıyorsunuz. Karşı cinsle olan ilişkilerinizde artı puanda olmanız, kıskanılıyor..
SAĞLIK: Yüksek enerjiniz yüzünden aksilikler peşinizi bırakmıyor. Bugün fazla aceleci davranmamalı ve olayların üstüne gitmemelisiniz.

16 Ocak 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Siz uzak hedeflerin insanısınız.Önce planlıyor, sonra da yaşama geçirmek için hiçbir engel tanımıyorsunuz. Hatalarınız da büyük oluyor..
AŞK: Aşkta zor insan olmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün geçmişle ilgili bir olay gündeme gelebilir. Dikkatli olmalısınız..
SAĞLIK: Dostlarınız arasında özverili davranarak, kendinizi kısıtlıyor ve alışık olmadığınız durumlara düşüyorsunuz.. Dikkatli olun.

16 Ocak 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızda uzlaşmadan yana olmanız bazı çevrelerce hoş karşılanmıyor. Onlar her an hata yapmanızı bekliyorlar..
AŞK: Sizin için onun değeri çok büyük. Fakat o, bunu bir türlü anlamak istemiyor. Ay yüzünden duyarlılığınız artıyor..
SAĞLIK: Bel bölgenizin çok hassas olduğunu bilmenize rağmen giysilerinizi seçerken hiç dikkat etmiyorsunuz. Modadan uzaklaşmalısınız.

16 Ocak 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Öfkelerinizi gizleyerek, olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Bugün gizliliği tercih ediyorsunuz.
AŞK: Ay burcunuzda ilerlerken gizli çekiciliğinizi ortaya çıkarıyor. Bugün gelip geçici duygulara kapılmamalısınız..
SAĞLIK: Bastırılmış duygular yüzünde karamsarlık peşinizi bırakmıyor. Oysa yüreğinizin özgür kalmaya öylesine ihtiyacı var ki...

16 Ocak 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Ele avuca sığmayan yapınızı yakından bilenler, enerjinizin kaynağını merak ediyorlar. Yenilikler sizin yaşam dopinginiz..
AŞK: Onu ne kadar sevdiğinizi ona anlatmaya zamanınız yok. Devamlı suçlanmanız belki de bu yüzden. Bugün gönlünü almalısınız..
SAĞLIK: Eğlenmeyi öylesine çok seviyorsunuz ki.. Çoğu kez yorgun düştüğünüzün farkına bile varmıyorsunuz ve size hatırlatıyorlar.

16 Ocak 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ:Aynı anda bir çok işi çözümleme yeteneğine sahip olmanız, bugün yine bir çok sorunu halletmenize neden olacak.
AŞK: Kendinizi aşka teslim etme gibi bir huyunuz yok. Sürekli bir şekilde duygularınızı denetlemeniz mümkün değil.
SAĞLIK: Çok yalnız kaldığınız zaman olayları fazla abartıyor ve kendinizi melankolik bir duruma sürüklüyorsunuz. Suç sizde.

16 Ocak 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Olaylara farklı bir açıdan yorum getirerek bir çok kişinin kafasını karıştırıyorsunuz. Amacınız insanları şaşırtmak. 
AŞK: Yakın aşk ilişkilerinde motivasyonunuz eksiliyor. Hedeflenmesi çok zor bir kişisiniz. Kişileri uzaktan takip etmeyi seviyorsunuz..
SAĞLIK: Ayaklarınızın hassas oluşu , onlara daha fazla özen göstermenizi gerektiriyor. Ayakkabı satın alırken dikkatli olmalısınız.

16 Ocak 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Olaylara hakim olamadığınız zaman huzursuz oluyorsunuz. Sessiz ve sakin yapınızı bilenler sizi yakından tanıyınca şaşırıyorlar.. 
AŞK: Venüs burcunuzda ilerliyor. Bugün karşı cinsle aranızda çekim oluşabilir. Geçici duygulardan uzak kalmalısınız.
SAĞLIK: Bugünlerde fazla iştahlı olmaya başladınız. Bir süre için, yemek davetlerini kabul etmemeye çalışmalısınız.