16 Şubat 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

16 Şubat 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda meraklı yapınızı ortaya çıkaran araştırmalar peşindesiniz. İsteklerinizdeki artışların sizi yönlendirmesine izin verecek ve bir çok olayı zincirleme bir şekilde halledeceksiniz.Güven duygunuzun gelişmiş olduğunu görmek yakın dostlarınızın da olumlu etkilenmesine neden olacaktır. Bugün oldukça iddialı davranmalısınız.

16 Şubat 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda, kendinize özgün hareket etmekle birçok kişinin sempatisini kazanabilirsiniz.Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor.

16 Şubat 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde cesur yönlerinizle dikkat çekiyor ve fikirlerinizi çevrenize kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün, dostlarınızla birlikte karşılıklı görüşmeleriniz olacak. Ailenizin de görüşlerinden yola çıkarak, uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz projelere sıcak bakabilirsiniz.Gizliliğin çekici geleceği bir gün.

16 Şubat 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Geleneksel yapınızın sizi zorlaması halinde, yakın dostlarınızdan duygusal destekler alabilirsiniz.

16 Şubat 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Kendinizi aşma konusunda uyguladığınız katı kurallarınız var. Hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, içsel olarak yalnızlık duygusuna kapılmanıza neden oluyor. Partnerinizin sizi desteklemesi konusunda, çekimser beklentiler içindesiniz. Mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır.

16 Şubat 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkileniyorsunuz ve onlarla işbirliği içinde olmak hoşunuza gidiyor. Bugün, özgün bir davranış biçimini benimseyerek, farklı bir konu üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların ses getirmesini istiyorsanız, pazarlama konularında daha cesur davranmalısınız.

16 Şubat 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Aşk konusunda eğlenceli duygular sizi bekliyor. Partnerinizle çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Bugün, sosyal aktiviteleri ön plana çıkaracak ortamları tercih edeceksiniz.Çevrenizin farklı fikirlerine saygılı davranmak siz de alışkanlık haline gelmiş bulunuyor.

16 Şubat 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Partnerinizin duygularına karşı, kendinizi savunmak yerine paylaşımı denemelisiniz. Sizdeki derin duygular, onda yetersiz olabilir fakat onun daha sabit düşünmesi, ilişkinizi sürekli kılacaktır. Kıskançlık duygularınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, aranızdaki sorunlar hiç bitmez. Bugün fazla yorulmamalısınız.

16 Şubat 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir fakat inatla bulunduğunuz şartlarla savaşacak ve yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız. Boğaz enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Aşkta güven duygusunun önemli olduğunu biliyor ve sabit ilişkilerden hoşlanıyorsunuz.Bugün, partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, sözlerinizde net bir yelpaze geliştirerek, ifade tarzınızı olumlu sunmalısınız. Yanlış anlaşılmaktan korkuyor olmanız sizi olumsuz etkiliyor.

16 Şubat 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bildiğiniz konularda sınanmaktan korkmuyor ve inatçı tavırlarınızın altında başarı hırsı ve aynı zamanda kişilere yardımcı olmak duygusu yattığını biliyorsunuz. Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar. Bugün, olumlu bir gününüzdesiniz.

16 Şubat 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

İç güdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde, bir başarıyı kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, duygusallıktan çok maddesel olayların gündem kazanacağını gösteriyor. Yaptığınız anlaşmaları tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.