16 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

16 Temmuz 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Sevdiklerinizle ilgili duygusal kırıklıklar yaşamanız mümkün. Ay bugün onlarla olan ilişkilerinizi ön plana çıkaracak. Karşılıklı iletişim konusunda, duygusal davranmaktan kaçınmalısınız.Unutmak zorunda kaldığınız problemleri yeniden gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Bugün yapıcı davranmalı, mantığınızı kullanmalısınız.
16 Temmuz 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Ay ve Güneş üçüncü evinizde ilerlerken, çevresel iletişim konusunda başarılı ve sağlam temeller atmanızı sağlayacak.Dost ve akrabalarla olan ilişkiler önem kazanacak. Bugün ihmal ettiğiniz konular gündeme gelebilir. Uzak yerlerden beklemediğiniz haberler gecikmeli olarak gelirken, sizi yeni koşullarınıza hazırlayacak. Bugün dert dinleyebilirsiniz.
16 Temmuz 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Ay, Para evinizi yöneten Yengeç burcunda Güneşle olumlu bir açı yapıyor. Maddi konularda kendi yaratıcılığınızı kullanarak, isteğiniz doğrultuda yapacağınız yapılanmalar gündeme gelecek. Kendi şartlarınızı yeniden belirlemelisiniz.Bugün isteklerinizle uyum içinde olacak ve sağlam kararlar alacaksınız. Yakın ilişkilerinizde çatışmalardan uzak kalmalısınız.
16 Temmuz 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Bugün kendi düşüncelerinizi ve duygularınızı karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız.Diretme konusunda şartların sizden yana oluşu olumlu bir puan gibi görünse de ileri vadede, karşı tarafın durum değerlendirmesi yaparken, haksızlığa uğradığını zannetme olasılığı oldukça güçlü. Olayları abartmadan kurgulamalısınız.
16 Temmuz 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün sinirli olabilir ve istemediğiniz bir şekilde kendinizi olumsuz düşünceler içinde bulabilirsiniz. Ay bilinç altınızı olumsuz etkilerken, zaaflarınızın çevresel ilişkilerinize yansımasına neden olabilir.Bugün derin düşünüyor ve olayları sınırların ötesine taşıyabiliyorsunuz. Fırsatlar beklemediğiniz anda ayağınıza geliyor, farkında değilsiniz.
16 Temmuz 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Maddi konularda başarılı işler ortaya çıkaracak dostlara ihtiyacınız var. Son zamanlarda, kendinizi ihmal etmeye başladınız.Bugün görüşeceğiniz arkadaşlarınızın size değişik önerileri olacak.Bulunduğunuz ortamın şartlarında, kısa sürede sizi uzaklaştıracak yeni bir aksiyon söz konusu olacak. Olaylara çekimser bakmadığınız zaman başarı kolaylaşıyor.
16 Temmuz 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Düşüncelerinizde yanılmadığınızı bir kez daha görmenin zevkini yaşayabilirsiniz.Beklediğiniz başarılar gelip sizi buluyor. Bugün tepe evinizde ilerleyen Ay ve Güneş toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak güçlü bir destek sunuyor.Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olacak.Bayan dostlarınızın yardımları söz konusu.
16 Temmuz 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
İnatçı bir tutum sergiliyorsunuz. Duygusal zıtlaşmaların ilişkinizi olumsuz yönde etkilemesi mümkün. Bugün yollarla ilgili haberleriniz pürüzler ortaya çıkabilir.Hayal kırıklıklarına hazır değilsiniz fakat içsel savaşlarınız yüzünden, beklediğiniz aşk potansiyelinize yaklaşamıyorsunuz. Bugün kendinizi aşmanız konusunda fırsatlar yakalayacaksınız.
16 Temmuz 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Enerjiniz beklentilerinize bağlı. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda acele etmekten artık vazgeçmiş gibisiniz.Bugün eski düşünceler kafanıza takılabilir. Ay ve Güneş sekizinci evinizde ilerliyor ve yatırım yapmanız konusunda size yardım ediyor. Harcamalarınız konusunda çok dikkatli olmalısınız. Belli bir güç gereksinimine ihtiyacınız var.
16 Temmuz 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Ay ve Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor ve karşılıklı ilişkilerinizde bazı farklı görünümler sunuyor.Sade ve olduğunuz gibi göründüğünüz için, partnerinizin hakkınızda olumlu düşünmesine neden olacaksınız.Karşılıklı yapıcı davranışlar içinde olmanız, sizin de beklediğiniz bir şey. Bugün bireysel çatışmalar içinde olmamalısınız.
16 Temmuz 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Çevrenizde yeni oluşumlar için beklediğiniz fırsatlar olumlu gelişiyor. Maddi konularda istediğiniz açılımlar gündeme gelecek ve duygusal ilişkinizi olumlu etkileyecek Partnerinizin sizi yönlendirmeye çalışması, canınızın sıkılmasına neden olmasın. Onun katkılarını görmezlikten gelmemelisiniz. Onunla birlikte artılarınız daha da artıyor.
16 Temmuz 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
İsteklerinizi elde etme konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Küçük dalgınlıkların kayıplar getireceğini siz de bildiğiniz için, işlerinizi her konuda sıkı tutmak isteyişinizi, bazı çevreler garip karşılayabilir..Duygusal ilişkilerinizde yeni yapılanmalar söz konusu olacak. Geçmişten gelen etkileri artık geride bırakmanın yeniliğini yaşayacaksınız.