17 Aralık 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

17 Aralık 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz.Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. Gücünüz, biraz da ailesel konularla paralel gelişiyor. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız zıtlaşmalar, yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. 

17 Aralık 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Kişiliğiniz gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsunuz. Farklı ortamlarda, huzursuz yapınız ortaya çıkıyor. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişilerin, duygusal problemleri kafanızı kurcalayabilir. Onun istekleri doğrultusunda yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Sağlık konusunda kendinizi enerjik hissedeceksiniz

17 Aralık 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da, siz biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Maddi konularda şartlarınızı zorlamadan, isteklerinizi belli bir disiplin içinde gerçekleştirmelisiniz.Duygusal konularda kendinizi enerjik ve performanslı hissetmeniz, aşk yaşantınızı canlandırıyor.

17 Aralık 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli.

Bulunduğunuz ortamlarda baskıcı davranışlar sergilediğiniz için, iş arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz. Ani davranışlardan sakınmalısınız.

17 Aralık 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.Duygusal konularda fikirleriniz açıklarken net ve direk konuştuğunuz için, karşı tarafla aranızda sorun çıkabilir. Partnerinizin çok daha yumuşak davranışlarınıza ihtiyacınız var. Bugün, daha hoş ve güzel şeyler düşünmelisiniz. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

17 Aralık 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyorsunuz. Yeni yatırımlar söz konusu. Aşkta, alışkanlıklarınıza bağlı yaşamak hoşunuza gidiyor. Tutkuların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermiyor ve sıkı bir disiplin içinde yaşamak istiyorsunuz. 

17 Aralık 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Dengeli olmanız ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Jüpiter'in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için, kişisel çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ev ortamında uzlaştırıcı bir tutum içindesiniz. Duygusal konularınıza, çevresel olayları karıştırmamaya çalışmalısınız.

17 Aralık 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Bugün, kardeşlerinizin bazı sorunları gündeme gelebilir. Güçlü enerjinizi karşı tarafa yansıtmakta oldukça ustasınız. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

17 Aralık 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Enerjik yapınızı zorlayan işleri seviyorsunuz. Sıradan ve tek düze işler size göre değil. Bugün, şartlarınızı zorlamalısınız. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyenize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Duygusal konularda, aşkı acılar içine hapsetmişsiniz. ve siz hüzünlerinizle alay ediyorsunuz..

17 Aralık 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

İçsel güvensizliğinizi yendiğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz.

Kişisel sorunlarınıza bazı dış etkenleri karıştırmamalısınız.Yaratıcılığınızın, kaşı taraf tan da destek almasını beklerken, çelişkilerden uzak kalmaya çalışmalısınız..

17 Aralık 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Farklı yapınız yüzünden, tepki almanız sizi çok fazla ilgilendirmiyor. Kendi doğrularınıza inanan biri olarak, bildiğinizden şaşmıyorsunuz..Bugün, duygusal konulara çok fazla eğilimlisiniz.Kendinizle ilgili savaşlarınız var ve galip çıkma hesapları yaparken, hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. 

17 Aralık 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz.. Bilinç altınızda sizi yönlendiren olaylara karşıt düşünceler içindesiniz.Kendinizle çelişkiler yaşıyorsunuz. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz.