17 Haziran 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

17 Haziran 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Partnerinizin size olan ilgisinden olumlu etkileneceksiniz. Onun doğal davranışları, sizi için övünç kaynağı olabilir. Bugün, maddesel kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

17 Haziran 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Bugün çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecektir ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Çekici yönlerinizle çevrenizde güzel bir hava estiriyorsunuz. İştahınızı artabilir dikkatli olun.

17 Haziran 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, günlük çalışmalarınıza daha estetik yaklaşıyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda kendinizi zorlayabilirsiniz. Her şeye yetişmeye çalışırken gözden kaçıracağınız konular gündeme gelebilir. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

17 Haziran 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. Ay'ın kendi evinde olması, sizi daha evcil ve sevdiklerine bağlı bir kişi yapıyor. Dostlarınızı ve arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilir, onlarla birlikte ortak aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve duygusal olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.

17 Haziran 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için, yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Organizasyon konularında becerikli yönleriniz ortaya çıkıyor.

17 Haziran 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Partnerinizle aynı düşünce içinde ve ortak bir paylaşım içindesiniz. Yaşam kalitenizin önemli olduğunu vurgulayacak işler peşindesiniz.

17 Haziran 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İnce ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak yardım sever duygularınızla iyi bir örnek teşkil edeceksiniz. Güzelliklere olan ilginiz yoğun bir şekilde artıyor.

17 Haziran 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Bugün düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Hayal gücünüzü yüksek tutmalısınız.

17 Haziran 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:
Enerjinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizin canlanması söz konusu. Bugün, yeni kişilerle tanışabilir veya özel dostlarında birlikte alış verişe çıkabilirsiniz. Motivasyonunuzu güçlü kılmak istiyorsanız, çevresel ilişkilerinizi yoğun ve pozitif tutmalısınız. Boğaz bölgenizi korumalısınız.

17 Haziran 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün sabırlı ve inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde başarınızı garantileyeceksiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kurmak istediğiniz için, düşüncelerinizi açıklarken, hiç kimseyi kırmak istemiyorsunuz.

17 Haziran 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:
İdeallerinizi ortaya çıkaracak bir hareketlenme söz konusu. Birçok kombinasyon fikirler, bir birini tetikleyerek ilginç tablolarla ortaya çıkacak. Duygularınızla yaratacağınız güzellik ve esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar gündeme gelebilir..

17 Haziran 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyor, sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Haksızlıklar karşısında kişisel tavırlarınız çok önemli olacak. Detaylar üzerinde durmalısınız.