17 Nisan 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

17 Nisan 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Duygusal coşkularınız tavan yapıyor. Madde konusunda alışkanlıklarınızdan vazgeçmek istemiyor ve partnerinizin bu konuda size destek vermesini bekliyorsunuz. Günün ilk saatlerinde önemsiz gibi görünen meseleler ilerleyen saatlerde ciddi bir konum arz edebilir. Çevrenizle ilgili talepkar tavırlarınız artacak.

17 Nisan 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Venüs'ün Boğa'ya geçmesiyle, kişisel çekiciliğiniz artmasına rağmen, bugün ayın Aslan'da yer alması nedeniyle duygu ve mantık çatışması yaşayabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin negatif davranışlarından etkilenmeniz, iş potansiyelinizi düşürebilir. Öfkelerinizi ve hırslarınızı bastırmak zorundasınız.

17 Nisan 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Yakınlarınıza karşı öfkeli bir tutum içinde olabilirsiniz. Girişken tavırlarınızı onlara empoze etmeye çalışmakla, bir yerlere varamazsınız. Düşüncelerinizin benimsenmesini istiyor, finansal konularınızla ilgili aile çevrenizden destek bekliyorsunuz. Sezgilerinizle aklınızı birleştirerek, uygulamaya koyabileceğiniz bir gün.

17 Nisan 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Maddesel konularda tatmin olmanız zor görünüyor. Talepleriniz fazla olmasına rağmen çevredeki kaynaklar dar ve bu nedenle isteklerinizde zorlanıyorsunuz. Satın alma duygunuz oldukça yoğun. Yapmayı düşündüğünüz gezi programları için bütçenizi gözden geçirerek, amaçlarınız dışındaki harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız.

17 Nisan 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Ay, kendi burcunuzda ilerlerken kişisel egolarınızı daha da güçlendiriyor. Tutkularınız ve arzularınız partnerinizi korkutabilir. Aşırı istekleriniz onun olanaklarını zorladığı için aranızda çelişkilerin eksik olmayacağı bir gün. Hırslı bir şekilde, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projelerinizi daha ileri yerlere taşıyabilirsiniz.

17 Nisan 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Bilinçaltı öfkelerinizin açığa çıkabileceğiniz bir gün. Bu nedenle kontrollü davranarak bu duygularınızın esiri olmayın. İstekleriniz ve tutkularınız yüzünden bazı yanlış adımlar atmanız mümkün. Bugün, dingin ve sakin kalabileceğiniz ortamlarda bulunmaya çalışın. Çünkü, karmaşık duygular ruhsal anlamda sizi yoruyor.

17 Nisan 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Çevrenizde birlikte çalıştığınız insanların enerjik oluşlarından etkilenerek siz de bir anlamda motivasyon kazanıyorsunuz. Aranızdaki inatlaşmaların söz konusu olduğu ortamlar bile bu yoğun iş konsantrasyonu içinde hissedilmiyor. Olayları sorgulayarak hedeflerinize sakin bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Finans konularınız önem kazanıyor.

17 Nisan 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

İnatçı tavırlarınız ve hedeflerinize aşırı bağlılığınız başarıyı da birlikte getiriyor. Bugün, gücünüz çevreniz üzerindeki etkisini gösterecek. Çıtanız oldukça yüksek. Davranış biçiminiz zorlayıcı bir etki yaratsa da siz yaşantınızdan oldukça memnunsunuz. Keskin mantığınız, mesafeleri kısa sürede almanızı sağlayacak.

17 Nisan 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Enerji yoğunluğunuz nedeniyle ataklığınız üzerinizde. Ay, kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, kişisel ilişkilerinizde idealist yapınız başarılı bir kompozisyon çiziyor. Duygularınızla mantığınız ayni noktada buluşuyor. Bugün değişik ortamlarda bulunacak fakat, hiç kimsenin etkisi altında kalmayacaksınız.

17 Nisan 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Yaşamınızda bazı değerleri sorgulayacak ve aşırı isteklerinizde sizi tetikleyen olayların nedenini bulacaksınız. Bugün olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli. Öz benliğiniz güçleniyor.

17 Nisan 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Karşılıklı ilişkilerinizde güç savaşı var. Siz sessiz kalarak karşı tarafı sınamak isterken, o sizin adınıza karar vermekten çekiniyor. İlk adımı sizden bekleyen kişilerin tavırlarını yanlış değerlendiriyorsunuz. Partnerinizle aranızda ilginç gelişmeler mevcut ve sizin tarzınızı kabullenmeye hazırken, çekimser davranışlarınızla onu şaşırtıyorsunuz.

17 Nisan 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tepkili davranabilir ve onları kırmak istemediğiniz halde, olumsuz davranışlarınızla üzebilirsiniz. Bugün, çalışmalarınıza daha hız vermek istiyorsunuz. Başlattığınız hiçbir işi yarım bırakmayı düşünmediğiniz ve olayları gurur haline getirdiğiniz için başarı her geçen gün size yaklaşıyor.