17 Şubat 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

17 Şubat 2016 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün.İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Bugün Ay İkizler' de ilerlerken,yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bugün, tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

17 Şubat 2016 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde, maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz.Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacaktır.

17 Şubat 2016 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündeme gelebilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Özellikle partnerinizle aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir dikkat etmelisiniz.

17 Şubat 2016 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

17 Şubat 2016 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız.Kişisel başarınızı destekleyici özel arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hayır dememelisiniz.Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Bugün yalnızlık duygunuzu yenmelisiniz.

17 Şubat 2016 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Partnerinizin tutum ve davranışlarında kusur aramanız onu üzebilir.Tenkitçi yönlerinizi karşı tarafa yansıtmamalısınız. Çalışma yaşantınızda çeşitli ve orijinal fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün.

17 Şubat 2016 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Mantık ve duygu çatışmaları yaşayacağınız bir gün.Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda yaşamın tüm detaylarını merak ediyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz.

17 Şubat 2016 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizin farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyeceksiniz.

Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

17 Şubat 2016 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuz İkizlerde ilerlerken, zıt kutup karmaşası yaşayacaksınız. Alınganlıklardan uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat ilişkinizi ihmal etmemelisiniz.

17 Şubat 2016 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Rutin çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Yaşam tarzınızı ve günlük yaşantınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün. İkilem yaşamayı istemediğiniz için, olayların çözümünü kendi başınıza halletme yolunu seçeceksiniz. Duygularınızı denetlemekten yanasınız.

17 Şubat 2016 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızda bir çok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız bir çok kısa yolculukta karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Enerjiniz güçleniyor.

17 Şubat 2016 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Ani değişimlere hazır olun. Zekanızı ön plana çıkaracak aktif işler peşinde olacak ve bir çok yeni işin altına imza atacaksınız. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz.Katılacağınız toplantılarda yardım amaçlı çalışmalarınız olacaktır.Kısa süren küçük yolculuklar gündeminizi kapsayacaktır.