17 Temmuz 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

17 Temmuz 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Ay, Akrep burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Bugün neşeli ortamları tercih edeceksiniz.

17 Temmuz 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. İçinizde kopan fırtınaları paylaşacak gerçek bir dosta ihtiyaç duymanız, sizi daha da melankolik yapabilir dikkatli olun.

17 Temmuz 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı alıngan ve hassas yapınız, size karşı yapılan küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyor. Akşam saatlerinde keyifli anlar geçirebilir, çevrenizle karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

17 Temmuz 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Çocukları olan Yengeçler' in onlarla olan problemleri ve paylaşımları gündeme gelecek.

17 Temmuz 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınız ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz.Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz.

17 Temmuz 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Çevrenizle ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Onlarla birlikte bazı kişisel iş birlikleri içinde olacaksınız Yapacağınız atılımlar için, şimdiden alt yapı çalışmalarına başlamalı, yarım kalan işinizi bitirmeli ve yeni başlangıçlar için önünüzü açmalısınız.

17 Temmuz 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Maddi konularda girişimci bir tablo çiziyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, kazançlar konusunda hayallerinizi destekliyor. Bugün sezgilerinizi parasal konularla pekiştireceksiniz. İsteklerinizi kararlı bir şekilde yaşama geçirme çabası içindesiniz. Güneş, kazançlarınız konusunda sizi destek veriyor. Algılama gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

17 Temmuz 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Ay toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Yaratıcı yönlerinizi mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Olması gereken zaman ve yerde olmaya özen göstermeli, daha sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız.

17 Temmuz 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:
Bugün duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Bazı mesleki konularda yetersizlik hissedebilirsiniz. Seçim yapmanız gereken bir konuda kararsızlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle inatçı bireysellik sergilenmektense yakın arkadaşlarınızdan yardım almayı denemelisiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz.

17 Temmuz 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
Güçlü yapınızı ortaya çıkaran çalışmalarınızla gündeme geleceksiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızın davetlerine kayıtsız kalmayacaksınız. Onların istekleri doğrultusunda hareket ederek, bazı sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

17 Temmuz 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek Yaşantınıza yeni heyecanlar katmak istiyorsanız, bazı oluşumlara katılmak için gayret göstermelisiniz. Bugün, mantıklı düşüncelerden çok duygusallığınız ön planda olacak.

17 Temmuz 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Bugün yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.