18 Kasım 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

18 Kasım 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bulunduğunuz yerlerde ön planda olmayı seviyorsunuz. Sivrileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Bu da, öz güveninizin artmasına neden olacak. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmekten hoşlandığınız bir gerçek. Ortak ilişkilerinizde iyi bir performans sergiliyorsunuz. Spor yapmaya özen göstermelisiniz. 

18 Kasım 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Olmayacak endişelerle, olumsuz kuruntular içindesiniz. Bu nedenle; yapmanız gereken işler konusunda negatif yükleniyorsunuz. Bugün, yaratıcılığınızı ön plana çıkarmayı deneyin. Aşkınızla ilgili; her ikinizi de mutlu edebilecek değişik ortamlar için programlar yapmalısınız. Beraberce, görmediğiniz kısa mesafelere gidebilirsiniz.

18 Kasım 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Ay, maddi konularla ilgili sorunlarınızı gündeme getirecek. Kuruntulu ve şüpheci yaklaşımlarınızdan vazgeçmelisiniz. Akıllı davranarak, birikimleriniz konusunda ince hesaplar yapacaksınız. Parayı seviyor fakat bunu çevrenize belli etmek istemiyorsunuz. İş konusunda beklentileriniz ile ilgili gelişmeler olacaktır.

18 Kasım 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal kuşkularınızdan kurtulmak istiyor ve partnerinizden beklediğiniz güveni görmeyi arzu ediyorsunuz. İlişkinizde daha hassassınız. Aşkınızın verdiği hareket ve coşku ile bugün biraz gergin hale gelebilirsiniz. Onunla yapacağınız telefon konuşmasında sakin olmalısınız.

18 Kasım 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Çevrenizde saygı görmek önemli ve çalışmalarınızı bu yönde sürdürmek istiyorsunuz. Bugün, üstün kişilerin bulunduğu ortamlarda bulunabilir ve değişik fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Sizden beklenen işleri aksatmadığınız sürece, koşullar daima lehinize gelişecektir. Sizi izleyen bir çok kişi, hakkınızda olumlu düşünüyor.

18 Kasım 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün, iş stresinizden uzak kalmanın zevkini yaşayacaksınız. Fakat, hiçbir zaman işinizin verdiği sorumluluğu bir kenara koyamıyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, disiplinli davranışlarınız aşk yaşantınıza da yansıyor. Partnerinizi üzmek istemiyor olmanıza rağmen, aksi davranışlarda bulunuyorsunuz.

18 Kasım 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Siz işle ilgili ne kadar yoğunsanız, bir o kadar da partneriniz çok meşgul. Onun size karşı ihmalkar davrandığını düşünürken, kendi tarafınızdan da olayı görmelisiniz. Bugün, aile bağlarınız gündeme gelirken, annenizle duygularınızı yoğun yaşayacaksınız. Geleneksel yapınızın ön plana çıktığı bir gün. Yaşlı akrabalarınızı ziyarete edebilirsiniz. 

18 Kasım 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Uzun zamandır görmediğiniz, ayni iş çevresinden arkadaşlarınızla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Konuşacağınız konular size değişik ufuklar açabilir. Duygusal olaylarınızı çevresel ilişkilerinizle birlikte belli bir uyum içinde götürmek istiyorsunuz. Bugün, kendinizi rahatlatmak amacı ile eğlenmeye vakit ayırmalısınız. 

18 Kasım 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Bugün, para harcama dürtüsü içinde gereksiz şeyler alabilirsiniz. Bu tür ruh durumunda iken, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Sonra zorlanıyorsunuz. Partnerinizle beklenmeyen sorunlar yaşamak istemiyorsanız, olaylara akılcı bir şekilde yaklaşarak tavrınızı koyun. Kişisel hırslarınızdan uzak kalmalısınız

18 Kasım 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kapanık ve durgun olabilirsiniz. Oysa, böyle davranmanıza bir neden yok. Yaşamı biraz mizahi yönünden görmeye çalışın. Partnerinizle birlikte alacağınız ortak kararlar yeni bir dönemi başlatabilir. Karşılıklı konuşmalarınızda; birbirinize olan hislerinizi açıkça ortaya koyun.

18 Kasım 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Bugün, arkadaşınızın çözmek zorunda olduğu bir işi için çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Dostluk duygularınız yoğun olmasından dolayı; kendinizi ifade ederken farklı davranışlar sergilediğiniz için, yanlış anlaşılabilirsiniz. Çizginizden ödün vermeden de paylaşımcı duygular sergileyebilir ve bencillikle suçlanmazsınız. 

18 Kasım 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Bugün, kendinizi yalnızlık duygusu içinde hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda bazı gözlemlerinizden yola çıkarak yeni duygular keşfedeceksiniz. Herkesin düşündüğünden çok farklı arayışlar içindesiniz. Kendinizi güven içinde hissettiğiniz ortamları tercih etmenize rağmen, güvensizlik duygularından kurtulamıyorsunuz.