18 Ocak 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

18 Ocak 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.

18 Ocak 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

İş yaşantınızdaki gelişmeler her geçen gün sizin lehinize gelişiyor. Sıkı ve disiplinli çalışmak sizi rahatlatıyor. İsteklerinizi daha iyi yansıtıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerlerken, ifade zenginliğiniz göze çarpıyor. İçsel dürtüleriniz her zaman sizden yana. Bazı konulara farklı bir bakış açısı getirmek istiyorsunuz.

18 Ocak 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Yeni projeler üstünde çalışıyor olmanız, günlük işlerinizin aksamasına neden oluyor. Her iki olayı da dengelemelisiniz. Güçlü tutkular size göre değil. Yaşamı hep farklı bir şekilde ele aldığınız için çevreniz tarafından suç unsuru sizde aranıyor. Ay'ın bulunduğu konum; bilinç altınızı etkilerken, inatçı yapınızı ortaya çıkarıyor.

18 Ocak 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Siz; güçlü bağların kişisi olduğunuz için, çalıştığınız yerde de sevdiklerinizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyorsunuz. Bugün, arkadaşlık boğalarınıza güçlü bir şekilde sarılıyor ve onlarla mantıklı organizasyonlar yapıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin bir takım sorunları sizin için ayrı bir gündem konusu olabilir.

18 Ocak 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzü her konuda ispat etmek isteğiniz, yeni konulara ilgi duymanıza neden oluyor. Özellikle bugün, size ulaşmaya çalışacaklar. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. Duygusal konularla ilgili olarak, romantik bir kişiliğe sahip olduğunuz söylenemez. fakat aşkı sunuş şekliniz mükemmel.

18 Ocak 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

İş disiplininizin mükemmel oluşu iş çevrenizde hiç de hoş karşılanmıyor. Çalışma arkadaşlarınız sizden esneklik istiyorlar. Eleştirilmeye gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Sağlık konusunda diş problemleriniz size sorun yaratabilir. Bir hekime görünmelisiniz.

18 Ocak 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün, daha inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

18 Ocak 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklık konusunda daha titiz davranmanızı öneriyor. İş temponuzun şartları bir hayli ağır. Üstelik, oldukça titiz davranıyor ve hiç kimseye güvenemiyorsunuz. Bugün, biraz paylaşımcı olmalısınız. Partnerinizle farklı konuları savunacağınız bir gün. Dikkatli olun..

18 Ocak 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Siz tempolu çalışmaları seviyorsunuz. İşleriniz rutinleştiği zaman, canınız sıkılıyor ve değişikliğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor . Aşk konusunda duygularınız asla gemlenemiyor. Olayları istediğiniz biçimde yorumlamak sizin yaşam tarzınız.

18 Ocak 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Çünkü siz, bir işi tam anlamıyla yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Ay, duygularınızın karşımasına neden olacak. Ailenizin kişisel konularıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Hissettiğiniz olaylar canınızın sıkılmasına neden oluyor.

18 Ocak 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizdeki giz siz mutlu ediyor. Bazı olayların açığa çıkarak konuşulmasından yana değilsiniz. Neptün sizi olumlu etkiliyor. Bugün, Ay'dan aldığınız etkileri yadsıyamazsınız. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle, inatçı yönleriniz de atağa kalkıyor. Bugün, farklı konular üzerinde inatla duruyorsunuz.

18 Ocak 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

İş yaşantınıza duyguları karıştırmamalısınız. Canınızı sıkan olaylara daha gerçekçi bir şekilde bakmayı öğrenmelisiniz. Bugün, mantıksal hareketlenmeler söz konusu olacak ve olaylara sağ duyulu bir şekilde yakalaşacaksınız. Partnerinizle aranızda bazı paslaşmaların gündeme gelmesiyle, ilişkiniz yeni bir boyut kazanacak.